Joma - JSport.roJSport.ro

În criză de puncte, ACS Poli a încercat o schimbare în staff-ul tehnic în săptămâna etapei intermediare. De altfel, cele două meciuri jucate la aceeași oră, ale Ripensiei și alb-violeților, l-au avut ca spectator pe Adrian Neaga, fostul manager sportiv și antrenor al formației retrogradate. 

De marți, Ștefan Nanu are alt secund. Petre Vlătănescu a fost înlocuit cu alt antrenor de la juniori, Adrian Săvoiu. A fost o decizie a conducerii, la cererea lui Nanu. Astfel, Săvoiu a și stat pe bancă la meciul cu Chindia. Tehnicianul va continua să se ocupe de grupele sale de juniori. Acolo a rămas și Petre Vlătănescu, cel care a fost interimar între plecarea lui Ganea și sosirea lui Nanu. Acum, Vlătănescu se va ocupa doar de grupa de juniori U17. Din staff-ul echipei mari mai face parte și antrenorul cu portarii Călin Frunză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Miercuri, Adrian Neaga a fost la ”Dan Păltinișanu” la prima repriză a partidei Ripensia-Energeticianul. Pitețeteanul a plecat la pauză la Electric,a pentru a doua repriză a partidei ACS Poli-Chindia. Vizita sa a dat naștere la mai multe speculații, mai ales că Neaga nu a reveniti niciunde nici ca antrenor, nici ca manager. Fostul internațional a fost miercuri dimineața la club, unde a apărut și administratorul judiciar Bogdan Alic. Cu restanțe salariale mari, Neaga s-a înscris și el la masa credală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.