Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli a pierdut cu 3-1 meciul jucat pe Stadionul Electrica cu Chindia Târgoviște. Timișorenii au avut parte de un start ideal de meci, cu gol marcat de Giani Stere după un corner. Târgoviștenii au egalat după un penalti, iar ulterior au preluat conducerea. Liviu Mihai a reușit o ”dublă”, iar Cristian Neguț a macat și el.

Meciul a început excelent pentru ACS Poli, care a reușit să marcheze după ce Dudea trimisese un șut pe lângă poartă lui Mario Contra. Din minutul 9, după un corner bătut de Haruț, mingea a ajuns la Giani Stere, care a marcat cu capul din 8 metri. Chindia a încercat să marcheze, dar nu a putut să finalizeze cu șut acțiunile. Novac a prins un șut periculos cu pământul, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. Și timișorenii au irosit o ocazie, după un contraatac, dar Drăghici a șutat slab, iar Iustin Popescu a reținut fără probleme. După ce i-a menajat pentru prima repriză, Viorel Moldovan i-a trimis pe Florea și Liviu Mihai în teren.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 64, Bocșan a comis henț și s-a dictat penalti. Liviu Mihai a marcat de la punctul cu var. Peste două minute, Cristian Neguț și-a adus echipa în avantaj, un gol cu capul care a întors scorul la 1-2. Timișoreni ar fi putut marca, dar o reluare cu capul a lui Stere a fost respinsă de un fundaș al târgoviștenilor, pentru ca același atacant să irosească alt atac. Chindia a irosit și ea ocazii prin Liviu Mihai și Șerban. Pe final a marcat prin același Liviu Mihai din nou, după un contraatac.

ACS Poli Timișoara: M. Contra –  Motreanu,  Bocşan, Melinte, D. Filip, Keita (min 80 Toboșaru), Haruţ, D. Codrea, Rudolf Avaro (min 50 Bîrnoi), Stere(min 86 Golda), Oct. Drăghici

Chindia Târgoviște: Ius. Popescu – Martac, Dudea , Vătavu (min 56 L. Mihai), Dumitraşcu, Acasandrei, D. Novac (min 46 Florea), Andr. Lungu, Andr. Şerban, Mihaiu, Cr. Neguț (min 85 C. Dinu)

Ștefan Nanu s-a plâns după meci că nu poate face mai multe cu lotul actual. ”Valoarea și lotul lasă de dorit. Jucăm cu Codrea și Haruț mijlocași centrali fără experiență, jucători care la un moment dat cad și fizic. Mulți se plâng acolo, cad fizic, și nu am jucători cu experiență cu care să-i înlocuiesc. Drept dovadă, și banca, foarte subțire. Dusan și Igor au avut probleme de sănătate, au mâncat de au mâncat…În toate jocurile jucăm foarte bine în prima repriză, a doua, luăm niște goluri foarte, foarte ușor. Mingi pierdute, greșeli de poziționare. Nici eu nu înțeleg, le spun tot timpul ce trebuie să facă. Și eu sunt debusolat, pentru că sunt două reprize opuse. Dacă în prima repriză aveam 2-0 la ocazia mare a lui Drăghici, cred că se închidea jocul și nu aveam probleme să luăm cele 3 puncte. Până la iarnă nu putem aduce absolut nimic. Suferim din punct de vedere al selecției. Dar tot ei trebuie să o scoată la capăt. Dacă nu ar fi, am juca slab din prima repriză. Dar la pauză, ori e automulțumire, ori e o problemă fizică, nici nu am jucători să pot să-i înlocuiesc”, a declarat Ștefan Nanu.

Viorel Moldovan spune că nu i-a trimis pe Florea și Mihai din startul jocului pentru a mai odihni din jucători. ”Nu a fost ușor, știam acest lucru. Am întâlnit un adversar dificil. O echipă cu foarte mulți tineri, aflată într-o situație dificilă și ea. Important este că am luat cele 3 puncte. De asta am venit, să câștigăm și să rămânem acolo în față în clasament. Am încercat să găsesc anumite soluții și în perspectiva jocului de duminică cu UTA. Am avut foarte meciuri în ultima perioadă și am vrut să odihnesc și să aduc un pic de prospețime. Fiecare joc este important. Luăm fiecare joc în parte, important este să acumulăm puncte, și vom vedea la finalul acestui sezon unde ne vom situa”, a precizat antrenorul Chindiei.

ACS Poli joacă sâmbătă la 11 la Petroșani.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.