Joma - JSport.roJSport.ro

daniel.popescuACS Poli pierde litigii pe bandă rulantă la comisiile FRF. Miercuri, Srgian Luchin a câștigat un litigiu cu clubul la Comisia de Disciplină, iar Daniel Popescu a câștigat un litigiu judecat de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor.

Luchin a plecat în iarnă de la ACS Poli, fără să își primească toate salariile. Neexecutare hotărâre CNSL 75 / 27.04.2016 – În baza art. 24.c.1.a din RSTJF se sanționează ACS Poli Timișoara cu penalitate sportivă de 3.000 lei și se acordă un termen de grație de 5 (cinci) zile de la comunicarea prezentei pentru executarea integrală a obligațiilor de plată”, este sentința celor de la CNSL.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ioan Miculaș spune că problema se va rezolva. Ieri i-am plătit lui Luchin o treime din sumă. Aveam să îi dăm 91.000 de lei, mai avem să îi dăm 50.000 de lei și îl vom plăti la timp”, a declarat președintele echipei timișorene.

Daniel Popescu a reclamat contractul cu timișorenii pentru a putea deveni liber de contract și a semna cu Steaua. Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părților, începând cu data de 29.06.2016. Irevocabilă, este sentința CNSL pentru fundațul stânga.

Deocamdată, Daniel Popescu nu a reclamat și salariile restante de la ACS Poli. ”Cu Daniel Popescu ne-am înțeles să îi dăm banii în septembrie”, a mai spus Ioan Miculaș.

foto: pressalert.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.