Joma - JSport.roJSport.ro

Săptămâna aceasta se termină meciurile oficiale din liga secundă din acest an. Pentru ACS Poli, anul se termină departe de casă, cu o deplasare la Dacia Unirea Brăila, iar echipa a plecat deja de joi spre estul țării, pentru o deplasare în două părți.

Miza meciului este evitarea ultimului loc din campionat. Poli are 10 puncte, iar Brăila, 9. Călin Cojocaru spune că echipa trebuie să joace bine, ca în ultima vreme. ”Ne așteaptă un meci dificil. Vrem să câștigăm partida, mai ales că avem un parcurs bun în ultima perioadă. Echipa este conectată deja la miza jocului. Vrem să demonstrăm că ultimele etape nu au fost întâmplătoare prin prisma rezultatelor și a prestațiilor. Am încredere totală că băieții pot scoate un scor pozitiv în disputa de la Brăila. Este un lucru pozitiv, aceste realizări arată o creștere clară în joc. Acum, mergem la Brăila să demonstrăm încă o dată că încet devenim o echipă în adevăratul sens al cuvântului”, a precizat antrenorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Motreanu nu a făcut deplasarea, iar de norvegianul Keita, Cojocaru recunoaște că nu mulțumit. ”Nu îl vom putea folosi pe Motreanu, care este suspendat. În rest, nu avem probleme medicale. Nu l-am convocat pe Keita nici la acest meci, deoarece nu îmi place atitudinea manifestată de el la pregătiri. Știm că ne așteaptă un teren dificil, dar nu trebuie să ne gândim la asta. În fond, și ei vor evolua pe aceeași suprafață de joc. Trebuie să învingem și dacă jucăm pe bitum! Am încredere că băieții vor evolua bine și că vom încheia anul cu un nou rezultat pozitiv”, a mai spus Cojocaru.

Meciul de la Brăila începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.