Joma - JSport.roJSport.ro

poliACS Poli s-a trezit depunctată după Comitetul de Urgență al FRF de miercuri, care a validat clasamentului finalului de sezon 2015-2016. Alb-violeții au primit nu mai puțin de 8 puncte depunctare, pentru că nu și-au îndeplinit baremul de 15 puncte în play-out!

FRF a decis în timpul sezonului că echipele de pe locurile 12, 13 și 14 trebuie să facă minimum 15 puncte în play-out, altfel, vor fi depunctate cu diferența dintre barem și cât au realizat. Prevederea nu era trecută în ROAF la început de sezon. Petrolul și ACS Poli au fost depunctate. Prahovenii, doar cu un punct, pentru că au adunat 14 puncte în play-out, dar timișorenii, cu 8, după doar 7 puncte făcute în faza a doua a campionatului. ACS Poli retrogradează în Liga a II-a și va porni sezonul competițional 2016-2017 cu o penalizare de 8 puncte”, se arată pe deciziile FRF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Conducerea spune că nimeni din club nu a știut de această prevedere! Nu scrie niciunde că o echipă din play-off sau play-out trebuie să facă un barem de puncte. Va fi scandal mare de tot, pentru că nu se preciza că echipele retrogradate intră cu depunctare în Liga a II-a”, ne-a spus președintele Ioan Miculaș.

Însă cele 8 puncte cu minus ar putea să nu fie ultimele. Litigiile cu Luchin și Sarmov ar putea aduce în luna iulie alte depunctări pentru bănățeni.

foto: renasterea.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.