Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli a reluat de marți antrenamentele pentru abordarea returului din Liga 3. Având în vedere situația echipei, la prima sesiune de pregătire au apărut nume chiar interesante. Antrenor va fi în continuare Silviu Bălace, iar primele antrenamente se fac chiar la ștrandul Lemon, în lipsă de….altceva.

ACS Poli i-a avut la reunire pe Marius Staicu, venit de la Ripensia, din L2, Markos Gakos, venit din L3, de la Ghiroda, care va miza pe portari juniori, Dănuț Bilia, ultima dată la mult mai bine clasata Dumbrăvița, sau Cristian Daminuță. Fosta speranță a fotbalului timișorean a început sezonul în ligile inferioare din Italia, iar asta a îngreunat legitimarea sa. Cristian Podină a plecat la CSC Dumbrăvița, și este posibil să mai plece și Sebastian Velcotă, Lucian Oprea Nafi Iseini și Octavian Moșoarcă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lotul prezent la reunire e următorul: M. Gakos, R. Popeț – S. Foca, C. Daminuță, D. Bilia, S. Sporin, B. Turdean, O. Tașcă, A. Chiriac, C. Țărțău, D. Dorobanțu, A. Dobrincu, A. Sevici, D. Buzdugan, A. Daminescu, M. Buga, F. Toboșaru, S. Românu, M. Staicu. Se vor alătura echipei și: R. Popa, A. Dincă, C. Mitre, C. Murariu. Echipa va fi pregătită de Silviu Bălace, căruia i-a expirat suspendare după incindentele din Liga a V-a.

Antrenorul pare optimist. ”M-au surprins plăcut jucătorii care au apărut astăzi, am discutat cu ei, am făcut o strategie pentru viitorul acestei echipe. Este greu, dar sper că i-am convins pe băieţi să vină alături de noi, să ştie la ce se înhamă şi de ce avem nevoie pentru a ieşi din această situaţie, una dificilă din punct de vedere sportiv. Îmi doresc să mai vină şi alţi jucători alături de cei vechi, câţiva au fost prezenţi şi astăzi şi sper să se înţeleagă cu domnul Muşat, ca să putem reface spiritul acestei echipe. Trebuie să ne pregătim foarte bine în aceste aproape două luni, deoarece timpul ne presează foarte tare, şi să ne punem jocul la punct din toate punctele de vedere, să fim pregătiţi fizic, ca să facem faţă campionatului. Sper că se vor regla lucrurile şi că vom termina sezonul cu fruntea sus, să ieşim din această zonă a clasamentului şi să ne prezentăm onorabil pentru blazonul pe care îl purtăm”, a declarat Bălace la reunire.

Trebuie spus că deocamdată, echipa se antrenează la Lemon. Pe vechile terenuri de antrenamente se fac foraje pentru studiul de fezabilitate pentru noua sală polivalentă a orașului. ACS poli nu se va mai antrena la Electrica, ci acolo va juca doar meciuri oficiale.

foto: acspoli.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.