Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli a terminat la scorul de 2-2 meciul cu Dacia Unirea Brăila, după ce a avut 2-0. În prezența a 200 de spectatori, formația gazdă a marcat în prima repriză din penalti, fără să aibă șut pe poartă. După reușita lui Drăghici, Bîrnoi a marcat din acțiune, dar gafele apărării au făcut ca Dacia Unirea să egaleze în două minute, iar timișorenii nu au avut resurse de a mai înscrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Drăghici a oferit în debutul meciului o centrare prin fața porții, dar Popovici nu a putut să ajungă. Ulterior, Bîrnoi a trimis cu capul peste buturi, pentru ca poi Brăila să aibă o șansă importantă de a marca. Vitan a trimis mingea în careu, iar Pleșa a a reluat periculos cu capul, dar Curileac a intervenit. Oaspeții nu au mai avut mari ocazii, dar Poli a ratat mult. Din câțiva metri, Drăghici nu a prins spațiul porții la reluarea unei centrări venite de la Popovici. Timișoreanul a trimis pe jos, puțin pe lângă poartă, un balon venit de la un corner executat de Velcotă.

Ocaziile irosite au continuat cu Dorin Codrea, care a trimis și el cu capul fără să prindă spațiul porții. De celalată parte, când Brăila a beneficiat de o lovitură liberă, Pleșa a trimis mult peste poartă, ca o transformare la rugby. Timișoara a mai irosit ocazii prin Haruț și Popovici, pentru ca în minutul 35 să se dicteze penalti extrem de ușor. Hâmpea a respins cu minge un balon expediat de Motreanu cu mâna, iar Drăghici a executat. Mingea s-a dus în poartă după ce ricoșat din plasa laterală, iar astfel, timișorenii au intrat cu 1-0 la pauză.

În debutul reprizei, Codrea și Haruț au avut ”tirul” dereglat, însă Poli a reușit să marcheze în minutul 61. De la marginea careului, Bîrnoi a tras în plasa porții, plasat. Din lovitură liberă, Velcotă a fost aproape să înscrie, după ce a trimis puțin pe lângă buturi. Ulterior, Brăila a marcat două goluri în două minute. Bertrand Bebey a profitat de o greșeală a apărării și a marcat, fetându-l pe Curileac în minutul 66. Peste un minut, Curileac a ratat o intervenție, iar Raul Vitan a marcat pentru 2-2.

Poli a încercat să revină, iar Drăghici a trimis puțin pe lângă buturi. Bănățenii au încercat să înscrie, dar atacau tot mai debusolat. Centrările din careu, din acțiune sau faze fixe, nu mai mergeau deloc. Jocul a devenit tot mai precipitat, și rezultatul a rămas același.

ACS Poli Timișoara: Curileac, Motreanu, Bocșan, Podină, Dumbravă, Haruț, Popovici, Bîrnoi (min 88 Pădurariu), Codrea (min 62 Opoku), Velcotă, Drăghici

Dacia Unirea Brăila: Avram, Niță, Hamza, Merville, Hâmpea (min 72 Stănescu), Yuefeng, Pleșa (min 79 Ichim), Maxin, Calu (min 59 Coteț), Vitan, Bebey

Ionel Ganea a vorbit despre gafele din defensivă. ”După părerea mea, am pregătit jocul foarte bine. Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Jocul în mare parte a fost controlat de către noi. Am făcut două greșeli foarte rapide. Acest lucru ne-a costat victoria de astăzi. Cred că jucătorii au avut altă atitudine după meciul de la Constanța, dar din păcate, noi nu am reușit astăzi să câștigăm. Acum nu trebuie să îl criticăm pe Curileac, trebuie să-l apărăm. Cred că este un portar foarte valoros și a avut evoluții bune. Se poate întâmpla oricui să prinzi o zi mai proastă. Primul gol se putea evita dacă eram puțin mai atenți, a fost o greșeală colectivă. A doua a fost o greșeală mai mult a portarului. Am fost foarte mulțumit de toți jucătorii. În momentul de față jucăm în condiții foarte grele, pe o caniculă foarte mare, care afectează evoluția jucătorilor”, a declarat tehnicianul timișorenilor, care au făcut cantonament la Poiana Brașov.

Brăila nici nu a visat la cantonament și după două zile de drum, a reușit să ia un punct, ceea ce trebuie să dea conducerii și staff-ului alb-violeților foarte multe de gândit. ”A fost un joc cu ritm scăzut, în primul rând din cauza căldurii. La ora aceasta e foarte greu să joci. Pot să spun că am avut noroc. Dacă etapa trecută am ratat 11 metri cu Ripensia, s-a întors norocul și ne-au făcut un cadou. Mă refer la golul doi, cu greșeala gravă a portarului. Noi ne-am strâns târziu, suntem numai copii. Doar Niță, fundașul dreapta, a rămas din vechiul lot. Pe lângă el, unul sau doi jucători au mai evoluat în Liga a II-a. Noi nu am făcut cantonament, nu stăteam bine la pregătirea fizică, dar în repriza a doua nu s-a văzut că ei au avut condiții de pregătire mai bune. A fost multă șansă, mult zbucium. Noi avem un plus de maturitate, de experiență, am avut noroc să ne întoarcem acasă cu un punct, am avut un portar și alte trei rezerve. Trebuie să mai aducem jucători, dar văd că nu este un nivel foarte ridicat în Liga a II-a. Azi am avut multă șansă, Poli merita mai mult. Dar fotbalul se joacă pe greșeli. Ei au dominat, dar au ratat foarte mult”, a precizat Gică Barbu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. FALIMENT! Echipa pare “pedepsita” sa joace…. PENIBIL!
    Esec total : fotbalistic, administrativ, financiar, audienta.
    CE ROST MAI ARE SIMULACRUL DE PARTICIPARE LA O “competitie” intre gloabe, cai schiopi si chiar muribunzi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.