Joma - JSport.roJSport.ro

Sosirile continuă la ACS Poli. Clubul a anunțat miercuri două noi transferuri ale unor jucători care aveau statutul de amatori la cluburile unde jucau: Charles Ankomah și Mircea Stupu. Național Sebiș și Millenium Giarmata îl acuză pe antrenorul Călin Cojocaru că i-a luat pe cei doi fără să îi anunțe, dar tehnicianul neagă aceste acuzații.

Mircea Stupu este un fudaș central timișorean format la LPS Banatul și a semnat pe trei ani. Are 21 de ani și ca amator, a jucat în ultimii ani la seniori al Național Sebiș și Millenium Giarmata, unde era chiar căpitan. ”Jucătorul ne-a fost luat! Din păcate, trăim în România și aceste lucruri sunt posibile. Era căpitanul nostru…Fiind jucător sub 23 de ani, era amator. El a fost împrumutat de Sebiș pentru că altfel, ar fi trebuit să plătească grila pentru LPS Banatul. Acum, cei de la Poli trebuie să plătească grila la LPS Banatul, Sebiș și noi. Jucătorul ne-a sunat luni, după ce semnase cu ei. Radu Birlică l-a sunat tot după pe delegatul Viorel Vișan (n.r. în trecut angajat la ACS Poli), dar nu trebuia să procedeze așa, ci să mă sune pe mine”, ne-a declarat vicepreședintele de la Millenium Giarmata, Daniel Moraru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Charles Ankomah ( a semnat pe doi ani) era cel mai în formă jucător de la Sebiș. ghanezul are rezidență belgiană, este mijlocșa central, are 22 de ani și a mai trecut pe la JMG Accra (Ghana), Lierse (Belgia) și Olympique Londais (Franța). Sebișul îi deplânge plecarea. ”Suntem din nou într-o situație neplăcută. După ce am rămas fără antrenor cu cinci etape înainte de finalul turului, o situație pe care am înțeles-o date fiind apropierea domnului Cojocaru de familie și oferta de la clubul de Liga 2-a, iată că acum suntem surprinși de o acțiune pe care nu o credeam posibilă. Fostul conducător al clubului, a înregimentat un jucător cu contract de amator, lucru neștiut de noi, Cojocaru având încrederea noastră deplină în managerierea treburilor echipei. Dar iată că ne-am înșelat. Acum, antrenorul Cojocaru profită de lipsa contractului de jucător făcută de fostul conducător, același Cojocaru și îl ia pur și simplu și îl duce la ACS Poli Timișoara. Eu am discutat cu jucătorul, acesta a spus că vrea să plece la Timișoara, probabil tentat de Liga 2-a și de promisiunile făcute de cel care l-a luat și în această situație nu mai putem face nimic decât să îi mulțumim pentru ce a făcut până acum la echipă și să îi urăm succes. În cei peste 10 ani de Liga 3-a au trecut pe la noi mulți tehnicieni și jucători dar ne-am despărțit de toți în condiții bune, amiabile și cu majoritatea păstrăm legătura și în prezent și ne stimăm reciproc. Cred că ceea ce a făcut Cojocaru este foarte urât, această despărțire pe ușa din spate nu ne-am fi imaginat-o nimeni”, a declarat Radu Demetrescu, viceprimarul Sebișului, pentru sportarad.ro.

Călin Cojocaru susține că nu este implicat personal în contactarea celor doi fotbaliști. ”În cazul lui Charles, impresarul său a discutat cu președintele. Eu știam că de trei săptămâni el vrea să plece de la Sebiș. La fel a fost și cu Stupu, nu am discutat eu personal. Eu știu că jucătorii au anunțat cluburile. Într-adevăr, sunt doi jucători buni, care cred că ne vor ajuta”, ne-a declarat Cojocaru.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.