Joma - JSport.roJSport.ro

Problemele nu se mai termină la ACS Poli. Datoriile neplătite din urma au dus deja la multe litigii la comsiile FRF, iar acum, unii foști angajați au mers direct la Tribunalul Timiș pentru salariile neplătite. Este cazul lui Petru Țurcaș și al lui Adrian Blaj, în timp ce jucătorul Bogdan Străuț a depus memoriu la comisii.

Astfel, fostul antrenor cu portarii Petru Turcaș și fostul maseur Adrian Blaj au deschis procese la Secția Civilă a Tribunalului timiș în data de 30 iulie. Cei doi își cer drepturile bănești, iar acțiunile pot fi văzute aici și aici. Fostul preparator fizic Mihai Alexandru optase să reclame clubul la comisiiile FRF. Dar ultimele reclamații bănești nu se opresc aici. Jucătorul Bogdan Străuț a depus memorii pentru restanțe salariale de șapte luni și conform informațiilor noastre, din această cauză nu a fost inclus în lotul deplasat la meciul cu Farul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Poli mai are litigii pierdute cu Gabriel Vașvari, Alexandru Ciucur, Alexandru Țigănașu, Cristian Scutaru. De asemenea, jucătorii străini se pot adresa la FIFA, unde acest gen de litigii nu se tergiversează așa mult ca pe plan intern.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. ROBU NICOLAE NU DEPUNE MEMORIU PTR. RESTANTE LA PLATA? UN OM DE NIMIC,FARA CURAJUL RASPUNDERII-SPER SA NU IL MAI VEDEM PRIMAR IN ACEST ORAS.!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.