Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

În cazul în care nu se vor retrage câteva echipe, ACS Poli va fi retrogradată în Liga a III-a, deoarece a mai rămas cu șanse pur reotice după meciul pierdut cu 1-0 pe terenul lui Aerostar Bacău. Timișorenii sunt la 12 puncte de Pandurii, iar la o eventuală egalitate, cele două echipe vor fi departajate la golaveraj, acum, -30 pentru bănățeni, și -6 pentru olteni.

Încă din minutul 3, moldovenii au deschis scorul, printr-un fost jucător al ACS-ului, Cătălin Vraciu. Atacantul a înscris de la 6 metri, după o centrare a lui Buhăcianu. Primele ocazii ale timișorenilor le-a avut Calugher. Mai întâi, a trimis pe lângă poartă, iar în minutul 22, mult mai bine, dar portarul Munteanu a scos de sub transversală. Au urmat ocazii irosite de Buhăcianu și Sidorenco, pentru ca în minutul 36, același Buhăcianu să tragă în bara transversală, după ce i-a depășit pe Uiy și Began. Înainte de pauză, Calugher a ieșit accidentat, și a fost înlocuit de Stere, iar problemele au continuat pentru Valeriu Răchită.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă, și Munteanu a fost înlocuit din motive medicale, iar în locul său a debutat juniorul Velco Iovanovici. În mitanul secund, au urmat trei bare. Mai întâi, după o pătrundere a lui Sidorenco stopată de apărea băcăuanilor, Stere a tras din întoarcere în transversală, în minutul 63. Uyi a avut o reluare cu capul peste poartă. În minutul 68, gazdele au avut o nouă bară, prin Ciocâlteu. Lovirea limitelor buturilor a ajuns la egalitate, deoarece și Chemin a avut o bară. Timișorenii au terminat fără Uyi, eliminat în minutul 88 pentru al doilea galben.

Aerostar: Fl. Muntean – Mihălăchioae, Alin Mutu, Vişinar, D. Drugă, H. Ilie (Ardei 55’), I. Chirilă, Tăbăcariu, Ciocâlteu (Carabela 90’), Vraciu (Adăscăliței 85’), Buhăcianu

ACS Poli: Began – Ghidurea, Paramatti, Uyi, Ant. Manolache – Ţîgîrlaş, Calugher (Stere 44’), D. Munteanu (V. Iovanovici 57’), L. Oprea, Chemin – Sidorenco

Runda viitoare, ACS Poli va juca miercuri de la ora 18 pe Electrica cu FC Argeș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.