Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli se chinuie în continuare în liga secundă, după ce a pierdut cu 3-0 în deplasare la Energeticianul. După 0-0 și o primă repriză echilibrată la pauză, Stere și-a lăsat echipa în inferioritate. Elevii lui Bogdan Andone au marcat prin Achim din penalti, Tudorache și Ionică, pentru un scor ce spune tot despre echipa bănățeană. 

UPDATE: Ștefan Nanu nu va mai fi antrenorul principal al echipei, dar e păstrat în club, deși ACS Poli e în insolvență. Până vine un nou antrenor, vor fi interimari Adrian Săvoiu și Călin Frunză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu o echipă tânără, bănățenii au început bine meciul. giani Stere a avut două reluaări cu capul după două cornere, iar mingea a trecut puțin pe lângă spațiul porții. În minutul 20, după un șut-centrare al lui Dorin Codrea, Dusan Ivanov a reluat cu capul în bară, iar din apripierea imediată a porții, Melinte a trimis pe lângă buturi, o mare ratare a alb-violeților. Ulterior, agzdele au preluat controlul ostilităților partidei.

Maria Contra a intervenit la acțiunile hunedorenilor. Mai întâi, la un șut slab a lui Neagu, apoi la reluarea cu capul a lui Stoenac, dar și la un șut a lui Achim. Totuși, timișorenii puteau fi periculoși la finalul primei reprize. Au fost trei cornere consecutive, dar Keita sau Stere nu au putut nimeri poarta sau să-l încurce pe Bogdan Miron, astfel că la pauză s-a intrat cu 0-0.

Repriza secundă a început prost pentru ACS Poli, rămasă din minutul 48 fără Giani Stere, care a luat două cartonașe galbene. Gazdele au încercat în continuare să marcheze, cu om în plus. Contra a respins un șut a lui Neacșa, iar Tudorache a expediat un balon puțin pe lângă poartă. Cu introducerea ”defensivă” a lui Basic, gazdele au continuat să fie periculoase. Contra s-a descurcat cu șuturile lui Tudorache și Stoenac.

Manole a încercat și el un șut periculos, pentru ca în minutul 76 Tudorache să scoată un penalti după ce a fost faultat de Melinte. Achim a executat sigur, în poartă. Din minutul 82, diferența a crescut, deoarece Tudorache a marcat și el cu un șut la colț. Ciurariu nu a putut continua din minutul 90, după o accidentare, iar gazdele au marcat prin Cosmin Ionică, după un contraatac.

Energeticianul: Bg. Miron – Leasă, C. Achim, D. Lung, Andr. Dragu, C. Cristea, Vl. Tudorache, Stoenac, Al. Neacşa, Laur. Manole, C. Neagu (min 46. R. Petre)

ACS Poli Timișoara: M. Contra – Motreanu, Ivanov, Melinte (min 85 Ciurariu), Haruţ – Keita (min 80 Golda), D. Codrea, Dav. Pop (min 58 Basic), D. Filip – Stere, Oct. Drăghici

ACS Poli va juca sâmbăta viitoare derby-ul cu ASU Politehnica.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.