Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli continuă pregătirile pe plan local și legitimările de jucători fără prea mare CV. Clubul a prelungit cu atacantul David Pop, din propria pepinieră, și l-a legitimat pe Dorin Codrea, vărul lui Paul Codrea, care vine din Liga a III. Ultimele evenimente din viața clubului au dus la o ruptură în relația cu impresarul Cristea Opria.

David Pop este atacant și  și-a prelungit angajamentul până în vara lui 2021. Tot până atunci a semnat și Dorin Codrea, jucător fără mare CV. Mijlocașul format la LPS Banatul a mai jucat la ASU Poli și la una dintre codașele din Liga a III-a, Millenium Giarmata. El este a treia achiziție a timișorenilor, după sârbii Igor Basic, adus tot din Liga a III-a, de la Sebiș, și Andrej Mrkela, care vine din liga a doua plavă, și este băiatul lui Mitar Mrkela, actualmente manager sportiv la Steaua Roșie Belgrad. Sâmbătă, Poli joacă de la 10,30 un meci de verificare cu Galaxy Timișoara, clubul de copii condus de fostul căpitan al alb-violeților, Silviu Bălace.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În altă ordine de idei, imoresarul Cristea Opria spune că nu va mai credita clubul și nu va mai aduce niciodată un jucător impresariat de el la ACS Poli. ”Echipa a retrogradat, au fost trei luni în care eu am fost plecat cu alte treburi. Nu vreau să-i mai ajut și nici nu voi mai aduce aici jucători, pentru că ei nu îi plătesc și îi mai in și pe bancă. Nu vreau să-mi distrug jucătorii. Mai am ceva bani de recuperat, dar o sumă mai mică. Am șapte jucători tineri aici, plus alții. L-am adus pe Dragoș Cojocaru, fundaș stânga, nu le-a fost bun. Nu știu cum se face selecția, că vine de la Anderlecht, nu de la Avântul Regin! Era peste tot ce au ei. Voi vedea dacă ne înțelegem la ASU Poli”, ne-a declarat Opria.

Impresarul este și agentul lui Cosmin Bîrnoi, despre care ne-a spus că nu are nicio ofertă concretă.

foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.