Joma - JSport.roJSport.ro

Înainte de startul campionatului Ligii 3, ACS Poli și-a propus să nu intre în faliment și să se salveze de la retrogradarea în al patrulea eșalon. O misiunea aproape imposibilă, dar puținii oameni rămași la club, inclusiv antrenorul Silviu Bălace, cred că acest lucru e posibil.

Clubul e tot în perioada de observație a perioadei de insolvență. În data de 8 aprilie, Tribunalul Timiș se va pronunța dacă aprobă planul de reorganizare al clubului sau declară falimentul. De când s-a intrat în insolvență, s-au mai adunat 500 de mii de lei datorii. Acum, clubul are 80 de mii de lei buget lunar, de la diverși sponsori. ”În aprilie vom prezenta planul de reorganizare, situația financiară a clubului. Se mai poate amâna o lună, sunt probleme mai vechi, trebuie să achităm datori față de alți conducători care au mai fost la club, angajați care care mai au de primit bani și au reclamat la ITM”, a declarat Petrea Mușat, administratorul special al clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Radu Birlică, fostul administrator, și-a luat banii, în timp ce fostul antrenor Valeriu Răchită mai are o datorii. Despre jucători aduși iarna aceasta, Mușat spune că își vor primi banii. ”Domnul Birlică și-a primit banii, domnul Răchită mai are de primit 5000 de lei. Dânșii au fost amabili și nu ne-au reclamat la comisii, pentru că știau că dacă intrăm în faliment nu își mai primesc banii. Jucătorii vor lua salariul în 20 martie, cum este scris în contract. Vor lua un avans până de 8 martie, ca să nu spună că au venit degeaba”, a precizat Mușat.

Clubul are palmaresul istoric al lui Poli, după ce pe vremea când ACS Poli juca în prima ligă, asociația reprezentantă de Viorel Boiț și-a dat acordul în acest sens. Acum vicepreședinte al clubului, Boiț e încrezător că echipa nu va bifa a treia retrogradare consecutivă. ”Noi suntem Poli, nu ceilalți. Pe ei i-am făcut tot eu. Noi suntem Poli, noi avem palmaresul. Hai să nu ne facem de râs, să ne ducem până în Divizia D”, a precizat Boiț.

Echipa e pe locul 15, dar va mai urca un loc după desființarea clubului Național Sebiș. Antrenorul Silviu Bălace e și el optimist. ”Cred că ei au înțeles mesaju. Ne-am asumat când am venit toți la această echipă. Suntem puțini, suntem ambițioși și nu se va plânge nimeni de situația actuală. Cred că jucătorii nou-veniți, având un plus de experiență față de ceilalți, s-au integrat destul de bine în sistemul nostru în ceea ce le cer ca și joc”, a precizat Bălace.

Iată lotul pentru retur: Markos Gakos (venit de la Ghiroda), Cristian Toma (venit de la Topolovățu Mare, Robert Popeț, Michel Rosenmblum (venit de la Gloria Lunca Teuz Cermei), Sebastian Foca (Venit de la Dumbrăvița), Sinișa Sporin, Dănuț Bilia (venit de la Dumbrăvița), Bogdan Turdean, Narcis Plutp (venit de la Carani), Raul Popa, Alexandru dincă, Adrian Chiriac, Denis Dorobanțu, Cristian Mitre, Cristian Daminuță (venit de la Virtus Cupello), Patrick Peter (venit de la Luceafărul Oradea), Nafi Iseini, Marius Călin (venit de la Gloria Lunca Teuz Cermei), Sergiu Românu, Darius Buzdugan (venit de la Voința Mașloc), Adrian Sevici, Alexandru Daminescu, Flavius Toboșaru, Marius Staicu (venit de la Ripensia).

Iată și staff-ul: Silviu Bălace – antrenor principal, Răzvan Ionilă – antrenor secund, Gheorghe Stoianov – antrenor cu portarii, Csaba Peter –organizator de competiții.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.