ACS Poli pleacă în această după-amiază spre Poiana Brașov, unde va fi în cantonament. Deocamdată, doar cu 21 de jucători, dar Ionel Ganea spune că mai are nevoie de trei fotbaliști pentru a-și completa echipa. În schimb, cei din conducere fac un apel spre autorități, deoarece lipsa banilor apăsa clubul tot mai mult. De asemenea, Consiliul Județean Timiș somează clubul să părăsească vestiarele arenei ”Dan Păltinișanu”.

Din lot nu vor mai face parte Cătălin Doman, despre care Radu Birlică spune că se va lăsa din motive medicale și va fi înlocuit cu alt jucător pe lista celor gajați la ANAF, și nici Alex Popovici, care se va despărți și el de club. Ganea mai are nevoie de trei transferuri. ”Eu ca antrenor și urmăresc strict interesul clubului. Avem un lot format din 21 de jucători. Mai am nevoie de trei jucători, un atacant, un mijlocaș central ofensiv și un mijlocaș lateral de bandă. Sperăm ca săptămâna aceasta să rezolvam și problema aceasta cu jucătorii. Cei care sunt aici sunt jucători de calitate, totul depinde numai de ei”, a declarat Ganea.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Lista de cantonament îi include: Curileac, Smaranda, Contra, Străuț, Daniel Filip, Motreanu, Basic, Bocșan, Melinte, Mutu, Dumbravă, Podină, Ikong, Artean, Bîrnoi, Haruț, Codrea, Velcotă, Mrkela, Drăghici, Golda. La Giarmata vor fi împrumutați: Cochințu, Popan, Sporin, Ochea, Dorobanțu, Andreici, Codrean.

Ovidiu Petre a fost prezentat oficial. ”Mulțumesc celor din club pentru funcția asta pe care nu am cunoscut-o până acum. A fost primul lucru pe care mi l-am dorit după ce m-am încheiat cariera de fotbalist și sper ca împreună cu dânșii să putem să facem treaba. (Atribuțiile sale) Să asigurăm condițiile pentru fiecare jucător , să aibă condiții optime la antrenamente. Începuturile sunt toate frumoase, să vedem pe parcurs”, a declarat Petre.

Președintele Radu Birlică cere din nou bani de la autorități și spune că CJT nu mai lasă echipa să își țină lucrurile la vestiare. Teoretic, stadionul se închiriază pentru evenimente, dar cei de la ACS Poli au fost lăsați să își lase mereu lucrurile le vestiar. ”Vreau să trag un semnal de alarmă autorităților locale care sunt membrii ai ONG-ului, să găsească soluții să ajute clubul, care din 2015 nu mai beneficiază de bani. Singurul om care se zbate este primarul, celelalte instituții nici cotizația nu și-au mai plătit-o, care este infimă. Lucrurile nu sunt critice, dar nici roz. Problema sunt datoriile către foștii jucători. Am trecut pe contracte sportive, s-au micșorat impozitele, ratele la ANAF sunt la zi, datorii către terți nu sunt. De la consiliul județean ne somează un director, Doroș, să părăsim vestiarele”, a spus Birlică.

Totuși, mai există și creditori care își așteaptă banii, oameni de afaceri din oraș sau impresarul Opria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.