Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

ACS Poli își continuă cursa de încercare de salvare de la retrogradare cu o deplasare imprevizibilă, pe sinteticul de la Târgu Jiu, unde va da piept cu Pandurii. Gorjenii apr slăbiți, dar Valeriu Răchită este în garda pentru acest meci. Alb-violeții au absențe și au evitat să se mai antreneze pe sintetic pentru acest meci. 

Antrenorul timișorenilor știe că jocul e deschis oricărui rezultat. ”Așteptăm meciul cu emoții. Suntem pregătiți, dar în 90 de minute se poate întâmpla orice. De asta e frumos fotbalul, am văzut Craiova-Viitorul. Sperăm ca mâine să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, după egalul cu Snagov și victoria cu Balotești. Urmează trei meciuri în opt zile din care trebuie să scoatem cât mai multe puncte. Pandurii este o echipă bună de Liga a II-a, care mai ales acasă pune presiune pe adversar. Joacă pe terenul sintetic, le-au revenit și lor jucătorii de valoare, Tudoran și Dodoi. Încercăm să mergem acolo să câștigăm, deși va fi greu. Am văzut ultimele lor meciuri, în deplasare merg să culeagă ceva, deși de multe ori vin cu mâna goală, acasă e însă altceva. O echipă cu jucători tineri, de valoare, cărora se vede că le place fotbalul”, a precizat Răchită despre Pandurii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înainte de meciul pierdut la Arad, ACS Poli s-a antrenat pe sintetic, la Baza 2, dar Răchită a ajuns la concluzia că nu a fost util acest lucru. ”Am făcut înainte de meciul cu UTA și m-a <<ajutat>> că am pierdut meciul. Am preferat să facem aici la Electrica, aici e casa noastră. Sinteticul de la Baza 2 e diferit față de ce de pe Motorul și cu mult diferit față de cel de la Târgu Jiu”, a punctat Răchită.

Pe lângă accidentarea lui Rogoveanu, de la acest meci va lipsi și Codrea, accidentat după ”ciocnirea” cu Buia de la meciul cu Snagov. Pop a fost reprimit în lot, dar Bîrnoi îl dezamăgește în continuare pe Răchită. ”Pop și-a felicitat colegii după succesul cu Balotești și mi-a trimis un mesaj prin care mi-a arătat că a înțeles. Este în programul echipei, dar nu va face deplasarea. Cu Bîrnoi din păcate am avut o discuție, i-am spus că am încredere în el…”, a spus Răchită despre acest aspect.

Meciul de la Târgu Jiu se joacă sâmbătă de la ora 11 și nu e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.