Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

ACS Poli va juca acasă cu Academica Clinceni, un nou meci dificil pentru alb-violeți. Valeriu Răchită a spus că în continuare este nemulțumit de atitudinea unor jucători. Totuși, antrenorul i-a trimis și pe fotbaliști să aibă o discuție ei între ei, fără staff.

Răchită este decis de vineri asupra echipei, în mare parte. Sorel Chemin nu mai este suspendat, dar va lipsi Uyi, accidentat, precum și Manolache, convocat la naționala U19. ”Am stat de vorbă cu băieții. Ne așteaptă un meci extrem de greu, pe care trebuie să-l câștigăm. Trebuie să ne facem norocul și noi. Clinceniul este o echipă bună, sunt pe locul 3, au jucători buni, tineri de perspectivă luați împrumut de la FCSB sau jucători cu experiență ca Patriche sau Olariu. Sper ca băieții noștri să înțeleagă ce am lucrat la antrenament săptămână aceasta. Sper ca mâine să fiu inspirat, mai am două semne de întrebare, voi vedea după analiza celor de la Clinceni”, a declarat antrenorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În lot va fi Cosmin Bîrnoi, mai ales că lipsește Manolache, jucător tot eligibil U21. Răchită a spus că în continuare unii fotbaliști nu au atitudinea potrivită. ”Sunt anumite probleme de atitudine, de mentalitate, pe care încerc să le corectez. Din păcate, sunt unii jucători care nu vor să fie ajutați și nu putem lucra în favoarea lor fără ca ei să-și dorească. Unii se cred la FIFA în 2019, când ei sunt în viața reală”, a explicat antrenorul.

Răchită a povestit că i-a lăsat pe jucători să discute separat problema echipei. ”Săptămâna aceasta i-am trimis forțat la o masă comună, doar, să stea să își spună în față ce au de făcut și de reproșat unul altuia. Concluzia a fost că nu mai e de glumit și că trebuie să tragem toți la aceeași căruță pentru ca Poli să urce în clasament”, a mai adăugat antrenorul.

Meciul dintre ACS Poli și Clinceni începe sâmbătă la ora pe Electrica și e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.