Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli își continuă viața grea prin Liga a II-a cu un nou meci ce se anunță greu.  Timișorenii primesc vizita celor de la Chindia Târgoviște, care vin fără căpitanul Cherchez, suspendat.

Ștefan Nanu rămâne optimist, în ciuda celor 5 puncte. ”Am impresia că sunt mai puțin dificile meciurile cu adversarii care sunt acolo în față. E mobilizarea mult mai mare, decât cu echipele cu care ne batem la coadă. E un meci greu. Toate meciurile au încărcătura lor. Important e să aibă încredere și ei. Sunt jucători tineri, iar când victoriile nu vin, intru cu teamă. La antrenamente sunt alții. De ce? Nu mai au presiunea acea, a jocului. Sunt copii tineri, fără experiență, în afară de Drăghici și Melinte. Sper să spargem gheața și să luăm cele 3 puncte. Salariile s-au dat, nu mai sunt probleme. Conducerea a făcut eforturi să se achite salariile pe septembrie. Acum ei trebuie să fie deconectați, să joace de plăcere și să câștigăm cele 3 puncte. Normal că e mai ușor. E un jucător care e liderul echipei, e golgheterul echipei. Orice echipă care nu își are liderul, e mai greu. Vom vedea mâine ce va fi”, a declarat antrenorul timișorenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din lot nu mai face parte nici atacantul Cristian Pădurariu, la fel cum nu se mai întoarce nici portarul Marius Curileac. ”Pădurariu nu a mai venit. Nu vreau să intru în detaliu. Se știe problema lui Pădurariu. El a hotărât să nu mai vină. Sunt niște reguli care trebuie respectate. El a hotărât să nu mai vină. Nu are voie să facă ce s-a întâmplat. Mergem cu ce avem. Din păcate, s-a făcut selecția care s-a făcut. Mergem înainte, iar la iarnă, trebuie aduși jucători pe posturile pe care avem nevoie”, a spus Nanu.

Ștefan Nanu spune că a vorbit recent cu Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei. ”Am vorbit cu Viorel Moldovan, e fost jucător de națională, am stat și în cameră împreună. Are jucători de valoare, o anumită stabilitate, jucători care joacă de mulți ani împreună. Și-a format lotul cum a vrut el. Este acolo în obiectiv, campionatul e lung. Normal ca atunci când ai stabilitate, lot valoric, poți fi în obiective”, a mai psus antrenorul timișorenilor.

Meciul începe miercuri la ora 15 și nu este televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.