Joma - JSport.roJSport.ro

De săptămâna viitoare, ACS Poli ar putea avea un nou tehnician pe bancă, practic, al treilea nume care va conduce echipa timișoreană de când au început meciurile oficiale din Liga a III-a. Clubul discută chiar cu Silviu Bălace, fostul căpitan din vremea când Poli era una singură, iubită în tot orașul.

În discuție este inclusiv o colaborare cu clubul de copii Galaxy, la care Bălace este membru asociat. ”Nedved din Banat” a confirmat discuțiile. ”Sunt niște discuții, nu este totul stabilit. Aștept să vină Goța (n.r. asociatul de la Galaxy, Goran Corojor) în oraș, el este plecat. Dacă ne vom înțelege, de .luni suntem la antrenamente”, ne-a declarat Silviu Bălace. Pe banca lui ACS Poli a stat la meciurile cu Fortuna și Ghiroda managerul Pavel Velcotă, iar azi, cu Filiași, va sta Petre Vlătănescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trebuie spus că clubul Galaxy nu a renunțat la ideea de a-și face stadion, pe terenul de rugby din spatele ”Dan Păltinișanu”. Bălace ne-a precizat că vara, lucrurile au mers mai lent, dar din toamnă vor demara lucrările mai intens. Ca fotbalist, Bălace a debutat la seniori la Craiova, dar a cunoscut gloria deplină la Poli, unde a fost căpitan. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost ACS Poli, pe vremea când clubul juca în Liga I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.