Cei de la ACS Poli continuă cantonamentul de la Poiana Brașov, unde au jucat deja și un prim meci de verificare. După 0-0 cu Hermannstadt, Ionel Ganea se declară mulțumit. Altfel, clubul a anunțat prețul la bilete și policarduri, asemănătoare ca preț cu ce era când echipa juca în Liga I.

Echipa este neînvinsă în amicale, după succesele cu două formații de Liga a VI-a Timiș și remiza cu sibieinii antrenați de Alex Pelici. Melinte nu a jucat la ultimul meci, iar antrenorul spune că a preferat să-l menajeze, pentru a-l avea apt când începe campionatul. Ganea este optimist. ”Suntem în perioada de pregătiri și mai puțin mă interesează rezultatele din această perioadă. Băieții se pregătesc foarte bine și eu zic că dacă vom continua așa, vom forma o echipă omogenă. Echipa se comportă bine, dacă o țin tot așa, vom câștiga”,a  punctat antrenorul.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Cu Peluza Sud închisă, cele mai ieftine bilete sunt la Peluza Nord și Tribuna 2, 10 lei. La Tribuna 1, un tichet costă 15 lei, iar la Tribuna 0, 20. Un bilet la lojă va costă 50 de lei. Cel mai ieftin abonament va fi la Tribuna 2, cu 140 de lei, iar la Tribuna 1, prețul e de 190 de lei. La Tribuna 0, acesul pe întreg campionatul e 250 de lei, iar la loje, prețul e de 700 de lei. Abonamentele se vând din 23 iulie, după ce se va ști și componența și programul ligii secunde.

foto: Constantin Duma, Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.