ACS Poli Timișoara a remizat cu 0-0 în meciul de prezentare al FC Hermannstadt, jucat cu aproape tot stadionul din Sibiu cu tribunele demolate, pentru renovare. Timișorenii sunt de marți în cantonament, iar anterior, s-au impus în amicalele cu FC Chișoda și Electrometal, echipe de Liga a VI-a. 

Ganea a putut conta pe tot efectivul, mai puțin Melinte, care a avut probleme medicale. După un început de meci dominat de Sibiu, pentru ca în minutul 19, portarul gazdelor să respingă șuturile lui Mrkela și Mutu. Ulterior, Dumbravă a tras peste poartă din 5 metri, iar Drăghici a trimis cu capul pe lângă buturi. Tot Drăghici a tras în portar pe finalul reprizei, din 6 metri, iar gazdele au prins un șut periculos, care s-a dus peste poartă.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În repriza secundă, bănățenii au rulat tot lotul. În minutul 74, adversarii au avut un șut în bara transversală, de la 20 de metri. Chiar în prelungiri, tânărul Dorin Codrea a irosit o  ocazie, când a tras mult peste poartă. Pentru Poli, urmează marți un amical cu  ASF Zărnești, formație de liga a IV-a Brașov, iar în 20 va fi alt meci-test cu Olimpic Cetate Râșnov, locul 8 în Seria I a ligii a III-a.

ACS Poli: Curileac – Haruţ, Mutu, Bocşan, Podină – Artean, Codrea – Mrkela, Bîrnoi, Dumbravă – Drăghici. Au mai intrat: Smaranda, Motreanu, Golda, Velcotă, Basic, Filip, Ikong, Străuț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.