Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli își continua activitatea sub conducerea noului administrator special, Petrea Mușat. Pentru echipa de seniori s-a numit deja un nou staff tehnic, iar acum se discută pentru locul de disputare al partidelor oficiale.

Astfel, pentru staff-ul tehnic s-a optat pentru cei care sunt deja în club, ca antrenori ai Centrului de Copii și Juniori. Noul antrenor principal, este Petre Vlătănescu, cel care a fost o etapă în această ipostază și în prima ligă o rundă, după plecarea lui Ionel Ganea. Secunzii vor alți doi tehnici de la juniori, Sorin Vlaicu și Adrian Săvoiu. Sorin Frunză, antrenorul cu portarii, lucrează acum pentru Ghiroda, dar se dorește o colaborare viitoare cu el. Rămâne de văzut dacă se va și fructifica.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, miercuri dimineața, echipa suna adunarea. Echipa se va pregăti pe terenurile din Complexul ”Adrian Stoicov”, dar rămâne discuția stadionului pentru meciurile oficiale. Clubul dorește să dispute partidele echipei de seniori pe Stadionul Electrica, arena care va deveni baza de pregătire a seniorilor de la Ripensia. Opțiunea alb-violeților e pentru disputarea jocurilor de pe teren propriu vinerea. Rămâne de văzut ce va decide proprietarul, Societatea de Transport Public Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.