Joma - JSport.roJSport.ro

ofkACS Poli va juca șapte meciuri de verificare până la startul noului sezon de Liga a II-a. Cei mai interesanți parteneri de joc ai alb-violeților vor fi sârbii de la OFK Belgrad și UTA Arad, rivala tradițională a fanilor timișoreni.

Inițial, cei de la ACS Poli ar fi dorit să perfecteze un amical și pentru sâmbătă, 2 iulie, dar nu au găsit niciun adversar disponibil. Așadar, primul meci va fi în data de 6 iulie, acasă, cu sârbii de la OFK Belgrad (foto). Plavii sunt cea mai veche echipă din Superliga din țara vecină, iar sezonul trecut au ocupat locul 13. În data de 9 iulie, ACS Poli va juca alt meci amical acasă, cu maghiarii de la Szeged, locul 10 în sezonul de eșalon secund recent încheiat în Ungaria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișorenii vor avea apoi două partide de verificare în deplasare, în 12 mai, la Luceafărul Oradea, iar în 14 mai, la Național Sebiș. În 20 iulie, ACS Poli va juca cu UTA Arad, dar deocamdată nu s-a stabilit dacă jocul va avea loc la Timișoara sau în Arad. În 22, alb-violeții vor juca cu CSM Lugoj, acasă sau în deplasare, în funcție de cum vor fi programați în prima etapă din Liga a II-a.

În fine, ultimul amical va fi în 23 iulie, acasă cu Sebiș. Programul anunțat este orientativ și mai poate surveni modificări.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.