Joma - JSport.roJSport.ro

Cele două echipe timișorene care au avut bani de Antalya au bifat două înfrângeri marți. ACS Poli a cedat cu 1-0 cu Dinpro 1, liderul ligi secunde, chiar în ziua în care a adus un belgian din eșalonul patru, Josias Roulez. Ripensia în schimb a cedat cu 4-1 cu locul 19 din liga secundă rusă, Sibir Novosibirsk.

ACS Poli a pierdut în Antalya cu același scor ca și cu slovacii de la Ruzomberok. Timișorenii au ratat ocazii, în schimb, ucrainenii au marcat în minutul 85, prin Kulis. Alb-violeții susțin că ar fi trebuit să beneficieze de două penaltiuri. Anterior meciului, cu clubul a semnat jucătorul de 22 de ani Josias Roulez, cu cetățenie congoleză și belgiană. Mijlocaș de bandă dreaptă, poate juca și în spatele vârfurilor și în banda stângă. A trecut pe la echipe precum JMG Lier, Lierse SK, La Louviere Centre şi Wallonia Wallhain.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia a fost învinsă la trei zile după ce a pierdut cu U Craiova 1948. Roș-galbenii au cedat cu Sibir Novosibirsk. Rușii au marcat două goluri până în minutul 25. Timișorenii au marcat în minutul 33, prin Zaluschi, cu capul, după o fază fixă bătută de Toma. Dumiter a ratat două ocazii în prima repriză, iar rușii au marcat înainte de pauză pentru 3-1. În repriza secundă, doar Sibirskul a mai ajuns să bage mingea în plasa porții.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.