Joma - JSport.roJSport.ro

Cei de la ACS Poli au nou meci tare duminică, cu Sportul Snagov, locul doi din campionat. Ștefan Nanu nu e convins că va miza pe noule transferuri, Ivanov și Keita, dar are încredere că jocul elevilor săi poate progresa.

Deși știe pe cine va avea în față, Nanu speră ca elevii săi și ceea ce a lucrat la antrenamente să ducă la un succes al gazdelor. ”Ne așteaptă un meci greu. Din punctul meu de vedere este echipa cu cei mai mulți jucători experimentați, mulți care au jucat în prima ligă. Snagovul e favorită pentru că sunt pe un loc de promovare. E echipa care în acest campionat nu are nicio înfrângere, care a făcut o pregătire bună, deja au prins încredere. Îmi doresc din tot sufletul și eu și jucătorii să fie un început de când am venit eu, pentru că am venit într-o situație dificilă din toate punctele de vedere. Ceea ce mă bucură e că în ultimele două jocuri, echipa a fost într-un progres. Sunt mulțumit că joacă ce-mi doresc eu, până când se termină benzina. Atunci deja sunt probleme.Sunt jucători tineri, cu potențial, am încredere în ei. Perioada este scurtă, ne dorim rezultate. Sâmbătă sperăm să spargem gheața cu Snagovul. Săptămâna aceasta vor lua și salariile, un lucru bun pentru ei, și atunci intervine motivația de a se gândi numai la joc”, a declarat Ștefan Nanu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul e mulțumit de fundașul și atacantul aduși, dar deocamdată spune că nu sunt pregătiți fizic. ”Sunt jucători buni, i-am văzut pe Youtube. Avem nevoie de jucători, lotule st efoarte subțire din punct de vedere valoric. Avem nevoie de jucători de valoare, sunt jucători cu calitate. Nu știu la ce nivel sunt ei cu pregătire. Am discutat cu ei ceea ce am făcut cu ei până acum. Ivanov a avut o perioadă în care nu a făcut antrenamente, l-am văzut puțin nepregătit fizic. Am răbdare cu el, pentru că are calitate. Avem nevoie de jucători, pentru că e campionatul lung, vin suspendările, accidentările și avem nevoie de lot. Azi este un antrenament mai complex. Voi vedea calitatea lor, pentru că sunt jocuri. Dar deocamdată mi-am cristalizat primul ”11”. În primele zile nu i-am cunoscut, am încercat să joc cu aceeași echipă în meciul cu UTA. Am făcut unele schimbări, s-au pierdut anumiți jucători”,a mai spus Nanu.

Meciul începe duminică la ora 11 și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.