Joma - JSport.roJSport.ro

acs poli reunire popa (6)Ionuț Popa caută ultimele ”piese” cu care să completeze lotul lui ACS Poli. Săptămâna aceasta au venit în probe doi jucători care au evoluat ultima dată în Italia, iar unul dintre ei este un produs al marelui club AC Milan.

Ambii jucători au fost aduși de agentul de jucători timișorean Cristea Opria. Deocamdată, ACS Poli se poate baza în principal pe portarii Mădălin Smaranda și Mario Contra, încă junior. De aceea, staff-ul caută încă un goalkeeper, după ce trativele cu Octavian Ormenișan, ultima dată la FCM Baia Mare, au eșuat, iar slovenul Marino Hamer, venit de la Maribor, nu a fost păstrat în lot.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Portarul testat de staf-ul lui Ionuț Popa este Stefano Aiolfi, în vârstă de 19 ani, format la AC Milan. În ultimul sezon, tânărul portar a apărat la Cremonese, în eșalonul al treilea din Peninsulă. În zece meciuri, a terminat trei partide fără gol primit și a încasat în celelalte 16 goluri. Pe lângă portar, din cauza obligatitivității de a avea trei jucători U21 în teren la Liga a II-a, în probe a venit și un mijlocaș.

George Ionașcu este mijlocaș de bandă și împlinește în curând 20 de ani. Românul a jucat ultima dată în Italia, la Pergolettese, în liga a patra, unde a fost cedat sub formă de împrumut de Cremonese. Ionașcu are și o selecție la naționala U19. Ionuț Popa va lua o decizie până ca echipa să înceapă meciurile de verificare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.