Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara joacă luni cu Gaz Metan Mediaș, un joc ce poate cântări decisiv în salvarea de la retrogradare a alb-violeților. Adrian Neaga este foarte optimist, deși jocul nu indică acest lucru și absențele din lot sunt foarte multe și semnificative.

Denis Haruț are șanse reduse să mai joacă până la final de play-out, după lovitura primită în meciul cu Sepsi. Cînu va fi suspendat, dar va reveni Melinte, suspendat etapa trecută, la fel ca Artean, care a fost accidentat. Țigănașu va rata și el finalul de sezon după ce s-a lovit la operația de la meninsc, iar Popovici e tot accidentat. „Un meci foarte important pentru noi, dar cred că avem puterea și atitudinea necesară să câștigăm acest meci. După meciul de la Sepsi pe care l-am pierdut, am discutat cu băieții. Avem șansa de a ne salva de la retrogradare și cred că vom reuși acest lucru. Vom juca și cu gândul la Haruț, ne gândim la el. Era juniorul cel mai în formă, dar avem și alții în lot. Dacă vom fi gladiatori, vom câștiga”, a declarat Neaga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul spune că echipa poate bate atât pe Mediaș, dar și pe Botoșani, Dinamo și Chiajna. ”Orice se poate întâmpla în acest play-out, fiecare echipă poate bate fiecare, sperăm să facem cât mai multe puncte din cele patru meciuri care mai sunt. Îmi doresc 12 puncte din cele patru meciuri rămase. Nu vreau să cred că vom retrograda, avem posibilitate avem caractere”, a mai spus Neaga.

Ali Șeroni pare mai realist și știe că meciul cu Mediaș poate fi chiar decisiv. ”Așteaptă o partidă foarte dificilă luni. Sperăm să obținem victoria, apoi ne gândim la meciurile până la final. Trebuie să câștigăm luni, și apoi să ne gândim la salvarea de la retrogradare. Într-adevăr și după acest meci mai sunt puncte în joc, dar ne așteaptă meciuri dificile. Ne-am apropia la 25 de puncte cu o victorie și orice s-ar putea întâmpla. Am primit cam multe goluri în ultimele meciuri, sperăm să fim concentrați la următorul meci și să nu mai greșim, ca la meciul cu Sepsi, când eu am greșit la un gol”, a spus Șeroni.

Meciul începe luni la ora 20,45, pe ”Dan Păltinișanu” și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.