Joma - JSport.roJSport.ro

Adrian Stoicov nu a fost uitat în fotbalul timișorean, după tragicul deces din luna martie, la doar 49 de ani. Cel poreclit ”Bulgarul” va fi omagiat chiar în week-endul premergător sărbătorii polist din 4 decembrie, cu un turneu pentru juniori.

Turneul memorial ”Adrian Stoicov” este organizat la inițiativa Alinei Stoicov, fiica fostului jucător născut la Denta. De asemenea, s-au implicat și Valentin Velcea, cel care l-a avut ca secund la Poli Timișoara, dar și Silviu Bălace. La turneu vor participa șase echipe de copii, două de la ACS Poli, două de la Galaxy Timișoara, școala de fotbal a lui Silviu Bălace, dar și o echipă din Ungaria și una din Serbia. Meciul vor avea loc între orele 11-18 sâmbătă, 2 decembrie, la Arena Viola din zona Dacia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian Stoicov a decedat în urma unui cancer pulmonar galopant. Născut la Denta, fostul fotbalist și antrenor a fost elev al LPS Banatul, de unde a ajuns la Poli. A debutat la seniori într-un meci cu U Cluj și a jucat în partidele cu Atletico Madrid și Real Madrid. Fundașul stânga a mai jucat la UMT, FC Național  (Progresul București), CFR Timișoara, Inter Sibiu și Cetate Deva. Snul trecut, urma să preia frâiele Centrului de Copii și Juniori al clubului Poli, dar viața i-a curmat mandatul prea repede.

foto: adevarul.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.