Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara s-a pus tare pe treabă cu două zile înainte de reunirea echipei. După ce marți la prânz clubul l-a acontat pe mijlocașul dreapta Alexandru Munteanu, clubul bănățean l-a convins marți seara și pe Gabriel Vașvari, jucător ce vine de la FC Botoșani.

Astfel, Poli și-a adus și un nou mijlocaș central, care să fie rezervă sau dublură pentru Croitoru în special, dar și pentru alte piese ale echipei din axul central. Vașvari are 30 de ani și va împlini în toamnă 31. Fotbalistul este originar din Zalău și a și jucat pentru FC-ul din capitala județului Sălaj. În vara lui 2008, Vașvari a mers prima dată la FC Botoșani, unde a și jucat în continuu din 2010. În tricoul trupei moldave a bifat 38 de prezențe în acest an, a marcat 5 goluri și a dat o pasă decisivă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Spre deosebire de Alexandru Munteanu, care a semnat pentru un singur sezon, Vașvari a semnat un contract pe doi ani cu Poli. Pe site-ul de profil transfermarkt.de, Vașvari are acum o cotă de 500.000 de euro. Cea mai mare cotație a avut-o în vara lui 2014, 850.000 de euro. Atât el, cât și Munteanu, au venit liberi de contract.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Doamneee,tu auzi ce idioțenii debitezi ,rezerva pt Croitoru,cum sa fie asta rezerva lui Croitoru care este o epava ,poate invers ,dar mai bine il da afara ca nu mai poate nimic doar sa dea din gura ……..epava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.