Joma - JSport.roJSport.ro

Absurdul din fotbalul timișorean a atins o nouă bornă la aniversarea de 97 de ani de Poli. Dacă în alți ani de la marea schismă din 2012, s-a mers și „pe burtă”, anul acesta, când au ajuns în aceeași ligă, a doua, și ACS și ASU sărbătoresc.

Cei de la ACS Poli au postat de luni seara un mesaj în stilul ”la trecutu-ți mare, mare viitor”, cu evocarea momentelor atât de dragi pentru timișoreni: ”La mulți ani, dragă Poli! Îți mulțumim pentru toți acești ani. Pentru 1958 și 1980. Pentru Glasgow, Budapesta, Donețk, Madrid, Zagreb sau Amsterdam. Pentru Dan Păltinișanu, Anghel, nea Costică sau Adi Stoicov. De fapt, pentru toți cei care au dat viață viselor noastre. Dragă Poli, noi vom ține steagul sus. Nu trăim timpuri prea ușoare. Dar vom păși cu încredere și într-o bună zi, nu foarte îndepărtată, vom ieși din ceață. La mulți ani și ție, polistule! Căci prin tine, vom trece prin amărăciuni, frustrări și neajunsuri!”, este mesajul postat de clubul care se laudă că deține palmaresul istoric al echipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei de la ASU Politehnica sărbătoresc în două ”stiluri”. O dată, pe ”sistem” academic, cu prelegeri plictisitoare, care, dacă e să o spunem pe șleau, nu interesează pe mai niciun microbist, adevărat: ”Marți, 4 decembrie, de la ora 13:00, în sala K1 de la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara va avea loc conferința ”Societatea Sportivă Politehnica la 97 de ani de la înființare. Evenimentul este public și este dedicat istoriei fotbalului polist. Vor susține prelegeri prof. univ. dr. ing. Viorel-Aurel Șerban, Rectorul Universității Politehnica Timișoara, și jurnalistul Octavian Stăncioiu”, se arată pe pagina celor de la echipa suporterilor.

Astfel, cei de la ASU au postat și un mesaj mai ”pământean” și mai aproape de sufletul fanilor: ”În ’21 am pornit pe un drum fără sfârşit…Astăzi, halbele răsună mai tare ca niciodată, strigătele se aud din adâncul sufletului.Ridicăm pumnii spre cer, cu mândrie: Politehnica Timișoara a atins borna #97 de ani. Poli, nume glorie, îţi mulţumim! La mulţi ani!”, s-a mai postat de către cei de la ASU Politehnica.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.