Joma - JSport.roJSport.ro

Chiar dacă și Liga a II-a și Liga a III-a au intrat în vacanță, unele echipe continuă pregătirile încă și săptămâna aceasta. Este și cazul celor de la ACS Poli, dar și al CSC Ghiroda și Giarmata Vii, care au jucat miercuri după-amiază un joc de verificare pe arena Electrica, terminat la scorul de 0-0.

La acest joc, Călin Cojocaru nu i-a utilizat pe Tavi Drăghici și Cristi Melinte, care au luat loc pe bancă. De asemenea, portarul Mădălin Smaranda nu a apărat deoarece este accidentat. De asemenea, toți jucătorii străini au părăsit echipa, dar a jucat Sebastian Velcotă, care a stat pe tușă cât timp a fost în litigiu cu clubul, dar a pierdut memoriul prin care cerea să fie liber. Golda și Velcotă au avut ocazii pentru alb-violeți, în timp ce pentru Ghiroda, echipă preluată de Paul Codrea din nou, Alexandru Baranyi a irosit două șanse de a marca.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Poli: Contra, Motreanu, Bocșan, Bilia, Filip, Haruț, Pop, Codrea, Golda, Bîrnoi, Velcotă. Au mai intrat: Mosorcă, Stere, Ochea (împrumutat în tur la Millenium Giarmata), Românu, Toboşaru, Iseini, Chiriac.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: M. Gakos – Semeniuc, Al. Lazăr, R. Mureşan, Horcea – Mancaş, Saizu, Jichici, Giuricici, Sofran – Baranyi. Au mai intrat: An. Filip, Popeţ (ultima dată la Carani, în Liga a IV-a) – Berivoiescu, Ţugui, Eperieş, Hotca.

Călin Cojocaru a concluzionat că a fost un antrenament util. ”Scopul a fost să ne mai pregătim câteva zile, să vedem juniorii din propria pepinieră și cam atât. A fost un antrenament bun, cred că și pentru noi, și pentru adversar. Ne-am atins scopul, să facem un antrenament. În mare, am mai vrut să mai facem câteva antrenamente, dar după meciul de astăzi vom discuta și vedem care va fi programul. Am făcut un program, l-am comunicat conducerii, acum aștept să vedem ce se întâmplă”, a precizat tehnicianul echipei de liga secundă.

Paul Codrea a fost și el mulțumit. ”E un meci de final de sezon, ritmul nu a fost extrordinar. Dar mi-au lăsat o impresie bună”, a precizat fostul internațional despre joc.

foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.