Joma - JSport.roJSport.ro

arteanTânărul mijlocaș Andrei Artean a marcat primul său gol din acest sezon pentru Poli Timișoara, în victoria cu 2-1 cu Viitorul din optimile Cupei Ligii. Hunedoreanul a rămas modest și a spus că victoria este mai importantă decât reușita personală, dată fiind situația dificilă a echipei.

Chiar și cu vistieria goală a clubului, Artean spune că rezultatul e mai important decât banii din Cupa Ligii. ”Suntem foarte fericiți, și eu în special, pentru că am dat gol. Dar nu contează atât de mult golul meu. Contează foarte mult victoria, pentru că a fost una muncită. Și avem nevoie de fiecare victorie. Suntem o echipă mică și trebuie să muncim foarte mult pentru fiecare victorie. Sperăm că s-a spart și ghinionul. Venim după două înfrângeri și e foarte importantă victoria . Aduce și bani, dar mai importantă este victoria pentru moralul nostru decât banii care vor veni”, a declarat mijlocașul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Artean împlinește zilele viitoare 23 de ani și spune că golul îi dă încredere. ”Contează pentru mine foarte mult, mă ajută pentru meciurile viitoare, îmi dă încredere. Sunt foarte fericit că am marcat”, a spus jucătorul lui Poli despre gol. Artean a fost folosit de Ionuț Popa ca singur închizător în alte meciuri, abordate în sistem 4-1-4-1, dar spune că nu simte că i-ar fi dificil. ”Astăzi am jucat 4-2-3-1, dar nu este greu. Mă bucur de fiecare meci”, a mai spus fotbalistul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.