Joma - JSport.roJSport.ro

arteanAndrei Artean a marcat ambele penaltiuri din victoria cu 3-2 obținută de Poli Timișoara cu CSU Craiova, după ce și în Cupa Ligii a punctat de la punctul cu var. Mijlocașul a povestit că l-a ambiționat și faptul că Florin Marin l-a exclus din lot sezonul trecut după ce a ratat penaltiul decisiv în meciul cu ASA Târgu-Mureș din Cupa României.

Artean a recunoscut că a avut ceva emoții. ”Au venit golurile și în campionat, golul din Cupa Ligii mi-a dat încredere și sper să continui să marchez și de acum încolo. M-am gândit să marchez. Am avut emoții, să spun sincer. Anul trecut am plecat de la Timișoara după un penalti ratat în Cupa României care a contat foarte mult în plecarea mea. Nu a fost nimeni desemnat să execute penaltiuri, dar ar fi fost Robert Elek, care a lipsit astăzi. Sperăm să revină înapoi. A vrut să bată Șeroni, am luat eu mingea, am bătut eu. Mă bucur pentru acest fapt, chiar dacă nu este specific pentru mine, sunt un mijlocaș central defensiv. Mă bucur că sunt golgheterul echipei. Dar oricum, nu contează cine marchează, contează să câștigăm. Importantă este victoria”, a spus fotbalistul de 23 de ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Victoria îi readuce înapoi la prima echipă pe Elek, Doman și Neagu. ”Sper să ne fi adus colegii înapoi, pentru că vrem să construim un grup unit. Fiecare jucător contează, pentru că suntem și așa puțini și e foarte greu. Orice victorie e muncită, suntem o echipă mică. Avem nevoie de fiecare jucător în parte, pentru că sunt multe meciuri, e Cupa Ligii, va fi și Cupa României, e campionatul. Avem nevoie de toată lumea”, a spus Artean despre colegii săi. Mijlocașul defensiv spune că în vestiar nu s-a pomenit de înlocuirea lui Ionuț Popa cu Vali Velcea. ”Eu nu am auzit nimic de asta, doar prin presă ce am auzit că s-a speculat această informație. Nu știu ce să spun. Nu știu dacă a fost decizie să plece domnul Ionuț Popa, dar ne bucurăm de această victorie”, a punctat marcatorul celor două penaltiuri.

Artean a povestit că el și colegii au fost ambiționți și de toate iorniile adresate echipei. ”Ne-a deranjat chestia asta. Avem și noi orgoliul nostru de fotbaliști. După înfrângerea pe care am avut-o acasă, 5-0 cu Botoșaniul, a ieșit și din nou puțin orgoliul. Ne simțeam neputincioși, știam că putem mai mult. Am dat totul ca să câștigăm”, a spus jucătorul. Jucătorii se gândesc și la procesul de la TAS, prin care speră să scape de cele 8 puncte din depunctare de 14. ”E foarte bine, ne bucurăm pentru victorie. Sperăm să nu fie -11, sperăm să fie -3, adică să plecăm de la -6, nu de la -14”, spune Artean.

Craiovenii au reclamat arbitrajul, dar Artean a amintit și de erorile comise împotriva Timișoarei. ”Din câte am înțeles, nici penaltiul celor de la Craiova nu a fost corect dictat, dar nu mai contează asta, pentru că în meciurile precedente noi am avut foarte mari greșeli de arbitraj”, a conchis jucătorul lui Poli.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.