Joma - JSport.roJSport.ro

După telenovela braziliană cu Pedro Henrique, la Poli Timișoara a început o telenovelă togoleză! Joi, înainte de antrenament, Camaldine Abraw își strângea bagajele de la club, deși nu a reziliat contractul. Ionuț Popa a fost surprins negativ, mai ales că oricum are probleme de lot destul de mari. Jucătorul s-a dus până la urmă la antrenament joi, după „mini-scandal”.

S-a accidentat Crețu,care are o contractură, Șeroni nu și-a revenit, pe lângă vechea problemă a lui Țigănașu. Melinte în schimb va fi apt de joc și va fi cel mai probabil din nou fundaș stânga. Pentru postul de fundaș dreapta variantele sunt fie Bogdan Străuț, fie Denis Haruț. Popa a ”scăpat” de bunul său prieten George Țucudean pentru acest meci. ”Am văzut jocul lor cu Voluntari și cum a spus și Claudiu Niculescu, Viitorul se pare că are o formă sportivă foarte bună. Mi-a plăcut cum au jucat, se vede că este campioana României, ne așteaptă un joc greu. Am văzut că au doi jucători cu cartonașe galbene, Țîru și Țucudean. Nu am vorbit cu el, nici cu taică-su, nici cu bunicu-su, nu am vrut să-i supăr de ce nu joacă George. Dar și cu aceste absențe, au un lot mare și care le permite să facă o echipă bună. Sper ca băieții să facă un joc bun, ne-am pregătit în această săptămână să facem un joc bun. Avem nevoie de puncte, vrem să demonstrăm că putem face un joc bun cu o echipă care este campioana României”, a spus Popa despre meciul de sâmbătă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Camaldine Abraw a fost la club pentru a primi banii de chirie. Jucătorul ar fi cerut și primul salariu, iar conducerea l-ar fi refuzat. Aparent, atacantul s-a supărat. Ionuț Popa speră să-l facă să revină la gânduri mai bune. ”Acum au auzit. Am înțeles că cei din conducere l-au chemat să-i plătească chiria. Nu știu care sunt pretențiile lui, să văd despre ce e vorba. Nu am avut ocazia să vorbesc cu jucătorul în primul rând. Normal că e o lovitură. Era titular. Voi încerca să vorbesc cu el. Lotul nostru era numeric scăzut. Nu am crezut că se vor întâmpla situații de genul a dispariția a trei jucători din lot din vară: Mihalcea, Mailat și Bud”, a spus Popa, supărat.

O soluție ar fi Octavian Drăghici, care nu este încă refăcut 100% după operația la claviculă. ”Întâlnim o echipă foarte bună. Din punctul meu de vedere este un club foarte bine organizat. Din fericire pentru noi au ceva suspendați și accidentați. Jucau foarte multe mingi pe un atacant masiv și din fericire pentru noi este suspendat. Vrem să mergem acolo să scoatem cel puțin un egal. Dacă obținem o victorie putem spera la play-off. Principalul lor atuu este Gică Hagi, care la fiecare meci scoate ce e mai bun din ei. Acum am aflat de situația lui Abraw, nu e de râs, ci de plâns. Eu zic că nu va pleca. Nu are de ce să plece. Eu încă nu sunt la punct cu pregătirea fizică, sunt la 70-80% din potențial”, a spus atacantul.

Poli Timișoara joacă de la 18 la Ovidiu, iar meciul e televizat de Digisport, Telekomsport ș Look TV.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.