Joma - JSport.roJSport.ro

În ultimul timp, unele delegări din Liga 2 sunt cel puțin ”interesante”. Sâmbătă, meciul dintre Ripensia Timișoara și Dunărea Călărași va fi arbitrat de poate cel mai slab arbitru din ediția trecută a ligii secunde, băimăreanul Cristian Codrea, cel care efectiv a inventat un penalti la meciul dintre U Cluj și ACS Poli. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Codrea a ”comis-o” grav de două ori anul trecut pe arena Electrica. Mai întâi, a greșit în favoarea celor e la ACS Poli în meciul cu Ripensia, jucat pe Electrica, cu alb-violeții drept gazde. Ulterior, în luna mai, Codrea a dat un penalti absolut inventat în meciul dintre ACS Poli și U Cluj, terminat la scorul de 3-0 pentru oaspeți. Sursele noastre spun că după meci, când i s-a reproșat că a inventa lovitura de pedeapsă din care clujenii au deschis scorul, Codrea le-ar fi zis senin celor de la ACS Poli că i-a ajutat în meciul cu Ripensia, așadar, să nu îi reproșeze nimic!

De altfel, cel mai probabil, observatorul de arbitri de la acel joc, Fevronia Ion, i-a dat notă mică, adică sub 8,4 (notă minimă pentru a nu fi reținut de la delegări, conform cutumelor CCA), deoarece tot sezonul, Codrea nu a mai ”pupat” o delegare la Liga 2. Sezonul trecut, delegările le făcea chiar băimăreanul Zoltan Szekely, care după două meciuri cu decizii flagrante în favoarea unei echipe, ambele pe Electrica, l-a reținut de la delegări. Între timp, Szekely a renunțat să mai delege cavalerii fluierului la Liga 2, iar acum, de acest lucru se ocupă Augustus Constantin.

Și pentru că și iertarea e o virtute creștinească, după o perioadă de penitență, Cristian Codrea pare că revine în forță. În tur, Codrea a arbitrat patru meciuri la centru în eșalonul secund. Runda trecută, a a fost rezervă la derby-ul dintre Poli și Rapid. Acum va arbitra pe Electrica și sperăm ca amintirile să nu îl ”chinuiască” prea tare. Din brigadă mai fac parte tușierii Radu Despa, din Baia Mare, Alina Mihoc, din Arad, precum și rezerva Andrei Țiții din Sibiu.

Pentru conformitate, la Chiajna, ASU Poli va fi arbitrată la centru de piteșteanul Robert Avram, cu asistenții Florin Iacob din Constanța, Ionuț Bobe din Videle și rezervă Claudiu Marcu, din Constanța.

foto. liga2.prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.