Joma - JSport.roJSport.ro

Stadionul Electrica e încă în șantier. Dacă pe alte arene sportive din țară, cum sunt stadioanele pe care le face Compania Națională de Investiții la București sau noul stadion din Arad, se muncește în ritm alert, pe arena unde joacă Ripensia și ACS poli se muncește, aparent, mai domol.

Lucrările la tribuna acoperită a Stadionului Electrica au început în primele zile ale lunii martie. La partida cu Dunărea Călărași, vechile scaune și gradene erau scoase, iar lumea a stat în picioare. Tribuna arăta rău, deoarece fără scaune, erau și mai vizibile denivelările. Între timp, în aproape șase săptămâni, tribuna a fost izolată bine, dar cam atât. Scaunele nu au fost montate încă. ”Eu știu că se lucrează. Luni nu erau scaunele montate. Se lucrează în continuare la hidroizolare. Scaunele noi eu știu că au fost achiziționate deja. Vor fi albastre, culorile clubului Electrica”, ne-a declarat Dumitru Mihu, președintele Ripensiei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Inițial, lucrările erau programate să țină trei săptămâni. Cu pauza provocată de pandemia de coronavirus, fotbalul s-a oprit și probabil și munca se face mai lent, fără presiunea că se vor relua jocurile oficiale. Pe Electrica, ultimele scaune de plastic montat erau violete, de pe vremea când acolo juca Poli 2002. Acum, nu vor mai fi nici violet, nici în culorile Ripensiei, ci în cele ale clubului Electrica. ”Scaunele vor fi alb-albastre, culorile noastre”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPT, Cosmin Bradu. Reamintim că baza sportivă aparține de Societatea de Transport Public Timișoara.

Altfel, dacă în tribună mai e de lucru cu montarea scaunelor, gazonul, care era într-o stare proastă, își revine. De asemenea, clubul se mândrește cu gazonul de la arena Ciarda Roșie, unde se antrenează juniorii mari. ”Gazonul de pe Electrica și-a mai revenit, crește, chiar dacă în unele zone încă nu este iarbă. În Ciarda avem în schimb un gazon foarte bun. E gazon de Champions League. Am pus nisip, am însămânțat și am pus și îngrășământ. Îl tundem la trei zile, crește foarte rapid”, ne-a mai spus Dumitru Mihu.

foto: https://www.facebook.com/RipensiaTimisoara/

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.