Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a transferat și jucători U21, aspect foarte important pentru o echipă de Liga a II-a. Clubul a reușit să împrumute doi jucători de la Viitorul, pe Rareș Murariu și Raul Vidrășan, și l-a mai înregimentat pe Tamas Szasz.

Cei doi jucători de la Viitorul au câștigat anul acesta Liga Elitelor și Supercupa U19 și vin ca împrumut pentru un sezon. Rareș Murariu este portar, are 19 ani și este vărul celebrului Costel Pantilimon. Înalt de 1,97 metri, este din Mangalia și a fost legitimat doar la Academia Hagi. Raul Vidrășan are tot 19 ani și este mijlocaș central, dar poate juca și fundaș central. A mai fost legitimat ca junior la Viitorul Ungheni, Unirea Ungheni și CS Iernut înainte să ajungă la Academia Hagi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă cei doi, a semnat cu ASU Poli și fundașul central Tamas Szasz, de 20 de ani. Jucătorul este născut la Târgu Mureș și a mai evoluat la FC Junior Târgu Mureș, Speranța Târgu Mureș și ACS Miercurea Nirajului. În 2016 a semnat cu ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat în trei meciuri de Cupa României. Toamna trecută a ajuns la Olimpia Satu Mare, pentru care a bifat șapte apariții. În retur a jucat la Gaz Metan Mediaș II, în Liga a III-a.

Vara aceasta, ASU Poli i-a mai înregimentat pe Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu și Adrian Bedea. Pentru această săptămână, fotbaliștii au primit un program de pregătire individuală, iar de lunea viitoare, reiau antrenamentele.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.