Joma - JSport.roJSport.ro

Am pășit în primele zile ale anului 2020, iar deocamdată, dintre cele două echipe de Liga 2, doar ASU Poli a parafat transferuri. Alb-violeții au ajuns la trei mutări, cu înregimentarea lui Alexandru Pop, în timp ce deocamdată, Ripensia nu a făcut niciun anunț.

După ce l-au împrumutat pe Dorin Codrea și au obținut semnătura lui Dragoș Săulescu, clubul a adus un atacant care în ultima vreme a traversat o formă mai degrabă proastă. Alexandru Pop are 26 de ani și s-a format la U Cluj. A mai jucat la Sănătatea Cluj, Gloria Bistriţa, Unirea Jucu, Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacău şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu, formație pentru care a jucat în toamna lui 2019. În toamna lui 2018 a jucat la UTA, club la care mai degrabă a dezamăgit, pentru ca apoi să ajungă la Aerostar, club care a retrogradat. În tricoul moldovenilor, Pop a marcat în poarta lui Poli, într-un meci jucat pe Știința.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Viitorul Pandurii, Pop a jucat extrem de puțin. Nu a fost niciodată titular și a adunat 89 de minute, în trei partide în care a fost trimis în teren pe parcursul jocului. De asemenea, atacantul nu a marcat niciun gol în timpul sezonului în curs. Deocamdată, mutările Politehnicii sunt în nota unui club fără buget mare, ceea ce arată că informațiile despre sponsori care vor investi serios la club nu au fost decât o mare gogoașă aruncată fanilor. Poli însă a adus trei fotbaliști, în timp ce Ripensia e deocamdată în stand-by, după despărțirile de Marius Fotescu, Adrian Zaluschi, Marius Staicu și Călin Toma.

ASU Poli va suna adunarea la data de 10 ianuarie, iar roș-galbenii, în 14.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.