Joma - JSport.roJSport.ro

Duminică seara, ASU Poli și Rapid s-au întâlnit în două jocuri virtuale, pe celebra platformă FIFA. Întâlnirea din mediul online a fost organizată în scop caritabil, pentru a strânge bani pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Suma care s-a adunat nu e tocmai mare, iar clubul a decis să o doneze spre altă entitate, deoarece spitalul de la Pădurea Verde a primit sume mari deja din donații.

Gamerii care au coordonat jucătorii pe console au fost fani ai celor două echipe. În FIFA Pro Clubs, ASU Poli a utilizat jucătorii din actualul sezon, cu echipa de la jocul real cu Rapid din februarie. Giuleștenii au utilizat echipa de la finala Cupei României din 2007. Primul meci virtual s-a terminat 1-1, cu gol marcat în minutul 7 de Mircea Axente din penalti și egalarea lui Ionuț Mazilu în minutul 54. Apoi, a urmat un 3-1 pentru rapidiști. Alin Ignea a înscris golul timișorenilor din minutul 29, iar pentru alb-vișinii au înscris Mugurel Buga în minutul 19, Ianis Zicu, minutul 23 și Ionuț Mazilu în minutul 63.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un bilet la meciul virtual a costat 15 lei. Deși partidele au strâns peste 9000 de vizualizări, s-au vândut doar 329 de bilete, în valoare de 4935 de lei. Cum spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara  a primit numeroase donații în ultima perioadă, clubul a decis să trimită banii în altă direcție. ”Datorită simplului fapt că Spitalul De Boli Infecțioase Victor Babeș este copleșit de donații din partea societății civile, am decis să susținem alte inițiative în lupta contra virusului COVID-19. În următoarele zile, după ce analizăm alternativele rămase, vom comunica unde am decis să redirecționăm suma strânsă. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!”, este mesajul postat pe pagina echipei.

La alte meciuri virtuale organizate în România, s-au vândut mai multe bilete. U Cluj și Dinamo au reușit să adune suma de 22.090 de lei după ce au vândut 4.418 bilete la meciul lor virtual. Ripensia nu a organizat niciun meci virtual, dar strânge bani pentru Spitalul de Boli Infecțioase. În prima săptămână de la startul colectării, clubul a trimis 500.000 de lei pentru spitalul covid-19.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.