Joma - JSport.roJSport.ro

Înainte de trecerea în noul an, ASU Politehnica a anunțat al doilea transfer din această iarnă. După împrumutul lui Dorin Codrea, timișorenii l-au acontat pe Dragoș Săulescu, pus pe ”liber” de Reșița, la fel ca aproape o întreagă echipă, la decizia lui Dorinel Munteanu.

Săulescu este un produs al clubului Pandurii și are 27 de ani. Joacă pe postul de mijlocaș dreapta, unde va avea concurență cu Alin Manea, jucător accidentat pe finalul acestui an.  Noul fotbalist al timișorenilor a jucat în cariera sa mai mult prin Liga 3, la formații precum Minerul Mătăsari, Pandurii Târgu Jiu 2, Măgura Cisnădie, FC Caransebeş, Naţional Sebiş şi CSM Reşiţa. Cu cărășenii a promovat în Liga 2, iar în turul de campionat, a înscris 5 goluri pentru formația din Banatul montan. Săulescu a înscris golul victoriei obținute de Reșița cu Poli în Cupa României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Săulescu a spus că Benga, cu care a lucrat în urma cu un an la Reșița, l-a dus la Poli. ”În primul rând am venit pentru galeria de la Timişoara, deoarece reprezintă al doisprezecelea jucător în echipă, după am venit pentru antrenorul care m-a adus şi la Reşiţa, Tavi Benga. Este un antrenor foarte bun şi se vede din rezultatele pe care le-a avut în primele şase meciuri. Am fost acolo, l-am susţinut din tribune şi parcă am ştiut că ajung la Timişoara. Sper să fac treabă o bună, să îmi ajut echipa şi la sfârşitul sezonului să fim cât mai sus în clasament”, a declarat jucătorul pentru site-ul oficial al echipei.

Săulescu a semnat cu Poli un contract pe un an și jumătate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.