Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a avut ceva de muncă, dar a câștigat cu 3-1 meciul cu Radnicki Zrenjanin, club din liga a treia sârbă. În meciul jucat pe sinteticul de la Baza 2, plavii au intrat dur, iar de aici, atmosfera a devenit un pic tensionată, dar Benga nu a fost neapărat deranjat la final de acest aspect.

Meciul s-a jucat cu două reprize de 50 de minute. Din minutul 27, Poli a deschis scorul printr-un gol reușit de Ignea, din centrarea lui Scutaru. Peste cinci minute a venit egalarea, cu un gol foarte spectaculos, din lovitură liberă, în forță, la vinclu, reușit de Avdic. Intrările dure ale adversarului au generat reproșuri ale lui Benga, care s-a plâns că se faultează fără minge. Înainte de pauză, Mera s-a și certat cu un adversar. La reluarea jocului, Cherecheș a avut un șut puternic la încrucișarea barelor. Din minutul 74, Radosavljevic a fost eliminat, dar înlocuit conform protocolului.  Până la urmă, Popa marcat golul de 2-1 în minutul 90, iar în minutul 99, Codrea a marcat de la 11 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Poli: Murariu, Jurj, Scutaru, Mera, Cherecheș, V. Vasile, Ignea, Munteanu, Trip, Manea, Axente. Au mai intrat: Contra, Sofran, Coadă, Vidrăsan, Pintea, Codrea, Dros, Săulescu, D. Radu, Cristodulo, Pop.

Radnicki Zrenjanin:  Radovic, Stefanovic, Grbic, Dusic, Lovre, Djelica, Cigoja, Milivojev, Krstinic, Avdic, Tadic. Au mai intrat Stojkov, Milin, Kis, Kandic, Radosavljevic, Gajlovic, Koslovaski, Matic, Mitrovic, Vukovic.

Octavian Benga a fost mulțumit la final de joc. ”A fost un amical bun pentru noi. Mă refer în primul rând la adversarul pe care l-am întâlnit, o echipă din Serbia, o echipă foarte bună. Cea mai bună pe care am întâlnit-o până acum în meciurile de pregătire. Cu adversitatea foarte bună, foarte agresivi, chiar dacă uneori peste limita regulamentului, dar a fost un meci bun. Ne-a trezit puțin din starea pe care am avut-o în ultimul timp. Poate credeam că suntem prea buni și nu ne pune nimeni în dificultate. Astăzi am fost puși în dificultate de către cei de la Zrenjanin, care ne-au făcut de multe ori un pressing foarte bun, foarte agresiv, ofensiv și ultra-ofensiv. Greu am găsit soluții tactice de a ieși din acest pressing. E important că am câștigat acest meci și rămânem neînvinși în meciurile amicale, Am venit cu un plus, am răspuns la un moment dat și noi cu agresivitate. Trebuie să avem o agresivitate mult mai bună”, a spus Benga.

După ce a fost în probe la ASU Poli, Alin Turbatu s-a reîntors la clubul de care aparține, Sportul Snagov, a cărei retragere din campionat e incertă. ”Turbatu a fost în probe, ne vom hotârî zilele următoare. El încă este sub contract cu cei de la Snagov. Nu se știe dacă se vor desființa sau nu. S-a întors acasă. Vom vedea în următoarele zile”, a spus Benga despre Turbatu.

Antrenorul l-a dorit și pe atacantul de 20 de ani Adrian Balha, de la Sebiș, dar jucătorul va merge la Recea. ”Balha de la Sebiș a fost un jucător de care m-am interesat. E și normal, a marcat 4 goluri în turul campionatului. Recunosc că am și purtat discuții cu el, dar în momentul de față s-au oprit și probabil nu vom face nimic cu el”, a admis Benga.

ASU Poli va juca un nou amical sâmbătă, cu Șoimii Lipova.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.