Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a pierdut cu 1-0 în deplasare la Petrolul Ploiești, după un meci în care trupa lui Flavius Stoican a irosit, ca de obicei, multe alte ocazii. Timișorenii au avut câteva șanse de a marca, dar nu au reușit, și au ajuns din nou ”sub linie”, pe locul 17, cu 14 puncte

Gazdele din Ploiești au dominat clar prima repriză. Din minutul 18, Schieb de la Poli a ieșit accidentat. Misiunea părea și mai complicată, cu atât mai mult cu cât după o ocazie irosită de Cioinac, în minutul 26, ploieștenii au deschis scorul, după ce Arnăutu a deviat un șut al lui Marinescu, cu toate că Mario Contra a reușit să atingă mingea, dar nu a mai putut salva faza. Gazdele au irosit multe ocazii prin Arnăutu, Marinescu sau Gavrilă, la execuția căruia a intervenit Contra. Gazdele puteau primi și o lovitură de la 11 metri, pentru un henț al lui Cherecheș, dar arbitrul nu a acordat nimic. Timișorenii au avut o singură ocazie, la final de repriză, când Axente a reluat cu capul pe spate, mingea s-a dus în transversală, iar de apoi a ajuns la Scutaru, care a reluat slab din foarfecă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate că au dominat clar, cei de la Petrolul au avut unele emoții în meci. În repriza a doua, portarul Avram a scăpat mingea după un șut al lui Manea, dar a reușit să o prindă înainte ca vreun polist să apuce să speculeze faza. După un gol marcat din ofsaid, în minutul 75, ploieștenii au avut o mare șansă de a majora scorul. Contra a intervenit la primul șut al lui Marinescu, dare a trimis apoi la rădăcina barei, de unde mingea a ajuns la Younes, care a reluat peste buturi. În minutul 82, după o lovitură liberă executată de Axente, portarul Avram a scăpat iar mingea, dar a reținut la timp din fața lui Scutaru.

Petrolul Ploiești: R. Avram – Bărboianu, Al. Olaru, Ant. Manolache, Ţicu – Al. Munteanu (M. Mihăescu 61′), Laur. Marinescu (cpt.), Cioinac (Sîrghi 89′), Bg. Gavrilă – Younes, Arnăutu (M Colli 82′)

ASU Poli Timișoara: M. Contra – C. Jurj, Scutaru (cpt.), Coadă, Cherecheş – Dros, Bg. Vasile (Zabun 46′) – D. Radu (C. Popescu 70′), Ignea, Schieb ( A. Manea 18′) – Mir. Alexe

ASU Poli va juca din nou marți, de la ora 16, la Gloria Buzău, un meci restant din etapa a XI-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.