ASU Poli a anunțat programul complet al meciurilor amicale, unul cu opt meciuri, dintre care cel mai interesant este cu U Cluj, favorită certă la promovarea din Liga a III-a. Timișorenii vor juca cu echipa din Liga a IV-a și preponderent a III-a, dar și cu o echipă din Banatul sârbesc.

Fotbaliștii se reunesc sub comanda lui Bogdan Andone în data de 15 ianuarie. Primele meciuri vor fi mai ușoare, iar staff-ul intenționează ca toate amicalele să fie la Timișoara. În 20 ianuarie e meci cu Cocoșul Orțișoara, formație de pe locul7 din Liga a IV-a Timiș. Apoi, în 24, bănățenii au meci cu Vulturul Grebenac/Grebenaț, locul 12 din Liga a IV-a din Serbia, din 16 competitioare. Este vorba de un sat unde majoritatea populației are origini românești.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Între 20 și 29 ianuarie, echipa va face un cantonament local, cu cazare la Casa Oamenilor de Știință. Urmează amicale cu echipele de Liga a III-a Național Sebiș (locul 5 în C4), în 27 ianuarie, și ACS Ghoroda (locul 9 înC4) în 30 ianuarie. În februarie va fi un meci cu Reșița (locul 4 în C4), în data de 3,  cu CSM Lugoj (locul 3 în C4), în data de 7 și cu Deva (locul7 în C4) în data de 8. În 17 februarie la Timișoara va sosi u Cluj, unde evoluează fostul polist Dorin Goga sau internaționalul George Florescu.

Iată programul complet:

20 ianuarie, ora 11 – Cocoșul Orțișoara (L4)
24 ianuarie, ora 11 – Vulturul Grebenac (L4, Serbia)
27 ianuarie, ora 11 – Național Sebiș (L3)
30 ianuarie, ora 11 – ACS Ghiroda (L3)
3 februarie, ora 11 – CSM Școlar Reșița (L3)
7 februarie, ora 11 – CSM Lugoj (L3)
8 februarie – CNS Cetate Deva (L3)
17 februarie, ora 14 – Universitatea Cluj (L3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.