ASU Poli a anunțat programul complet al meciurilor amicale, unul cu opt meciuri, dintre care cel mai interesant este cu U Cluj, favorită certă la promovarea din Liga a III-a. Timișorenii vor juca cu echipa din Liga a IV-a și preponderent a III-a, dar și cu o echipă din Banatul sârbesc.

Fotbaliștii se reunesc sub comanda lui Bogdan Andone în data de 15 ianuarie. Primele meciuri vor fi mai ușoare, iar staff-ul intenționează ca toate amicalele să fie la Timișoara. În 20 ianuarie e meci cu Cocoșul Orțișoara, formație de pe locul7 din Liga a IV-a Timiș. Apoi, în 24, bănățenii au meci cu Vulturul Grebenac/Grebenaț, locul 12 din Liga a IV-a din Serbia, din 16 competitioare. Este vorba de un sat unde majoritatea populației are origini românești.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Între 20 și 29 ianuarie, echipa va face un cantonament local, cu cazare la Casa Oamenilor de Știință. Urmează amicale cu echipele de Liga a III-a Național Sebiș (locul 5 în C4), în 27 ianuarie, și ACS Ghoroda (locul 9 înC4) în 30 ianuarie. În februarie va fi un meci cu Reșița (locul 4 în C4), în data de 3,  cu CSM Lugoj (locul 3 în C4), în data de 7 și cu Deva (locul7 în C4) în data de 8. În 17 februarie la Timișoara va sosi u Cluj, unde evoluează fostul polist Dorin Goga sau internaționalul George Florescu.

Iată programul complet:

20 ianuarie, ora 11 – Cocoșul Orțișoara (L4)
24 ianuarie, ora 11 – Vulturul Grebenac (L4, Serbia)
27 ianuarie, ora 11 – Național Sebiș (L3)
30 ianuarie, ora 11 – ACS Ghiroda (L3)
3 februarie, ora 11 – CSM Școlar Reșița (L3)
7 februarie, ora 11 – CSM Lugoj (L3)
8 februarie – CNS Cetate Deva (L3)
17 februarie, ora 14 – Universitatea Cluj (L3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.