Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica Timișoara se află în vacanță, dar clubul a început mutările. Echipa va fi antrenată sezonul viitor tot de Cosmin Petruescu, iar primul transfer este fotbalistul de bandă Sabin Lupu, jucător care a activat în trecut și în prima ligă.

Lupu are 26 de ani și are ca post de bază cel de mijlocaș stânga. Născut în Oltenia, jucătorul a trecut în cariera sa pe la satelitul Pandurilor, FC Caransebeş, Măgura Cisnădie, Gaz Metan Mediaş, FC Hermannstadt, U Craiova 1948 SA şi ACSO Filiaşi. În sezonul trecut, în tur a jucat la FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, de unde a fost împrumutat în retur la Filiași. A reziliat între timp înțelegerea cu clubul lui Mititelu. La Mediaș, a prins 13 meciuri în Liga I. ASU a mai negociat cu Lupu și acum doi ani, dar până la urmă, jucătorul a ajuns la Hermannstadt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lupu a semnat pentru două sezoane cu ASU Politehnica. ”M-am gândit foarte bine înainte de a semna. Ştiu că este un club cu tradiţie şi voi face tot posibilul să dau totul pentru această echipă. Cred ca am făcut un pas înainte”, spune jucătorul. Echipa se va reuni la data de 27 iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.