Joma - JSport.roJSport.ro

asu.poliASU Poli a pierdut meciul amicla disputat la Gyula, în compania celor de la Szeged 2011, la scorul de 3-0. Nici la al cincilea amical, timișorenii nu au marcat din acțiune, dar posibila explicație e legată de faptul că au fost testați trei jucători: portarul Daniel Radu, precum și jucătorii de câmp Andrei Vaștag și Alin Roman.

ASU Poli a jucat de data aceasta în sistem 4-2-3-1,cu formula Mitrea – Stefanovici, Gălan, Todorov, Taub – D. Constantinescu, Bilia – Birău, Giuricici, Ghinescu – Bădăuță. Prima repriză a partidei a fost una săracă în ocazii. Adam Achim, român din echipa celor de la Szeged, a fost singura ocazie,  la un șut pe lângă poarta lui Mitrea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, au intrat cei trei jucători testați, Radu, Vaștag și Roman, dar și fundașul dreapta Radu Motreanu, adus ca împrumut de la concitadina Poli. De asemenea, au mai intrat: Telescu, Vucea, Stancu, Niță, Băban, Blănaru. În condițiile în care defensiva alb-violetă nu s-a descurcat deloc excelent, Geiger le-a marcat goluri în minutele 51, 77 și 82.

ASU Poli ajunge la un bilanț de patru înfrângeri și un egal în amicale, cu 14 goluri primite și unul singur marcatm din penalti. Sâmbătă, Sorin Brîndescu va organiza un joc-școală, deoarece amicalul ce urma să se dispute pe terenul lui ASA Târgu-Mureș nu s-a mai concretizat.

foto: druckeria.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.