Joma - JSport.roJSport.ro

Cosmin Petruescu se orientează spre tineri formația la poate cea mai bună școală de fotbal din România în prezent Academia Hagi. ASU Poli a mai împrumutat un jucător de la Constanța, de data aceasta pe atacantul Romeo Bănică.

Astfel, după portarul Rareș Murariu și mijlocașul Raul Vidrășan, ASU Poli a mai împrumutat pentru un sezon alt jucător campion în Liga Elitelor U19. Bănică a marcat toate cele trei goluri din finala Supercupei câștigată de Viitorul cu Dinamo, la scorul de 3-1. La final, Romeo Bănică afost declarat cel mai bun jucător al meciului. ”Am avut libertatea de a vedea mai multe jocuri ale aceste generații, iar tot ce mi-a plăcut am transmis mai departe. Au sosit la echipa noastră numele pe care le-am avansat eu, deci ni i-am dorit foarte mult pe toți trei”, a declarat Cosmin Petruescu despre ”contingentul” Viitorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă cei trei tineri îmărumutați de la Viitorul, ASU Poli are conracte semnate cu Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu, Adrian Bedea și Tamas Szasz, aduși toți vara aceasta. Și-au prelungit înțelegerile Dănuț Bilia, Ioan Mera, Adrian Poparadu, Alin Ignea, Ionuț Coadă, Răzvan Ghinescu, Marvin Schieb și Ionuț Plămadă. Echipa mai are nevoie de un portar și de jucători de benzi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.