Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli s-a întors cu un succes important, la scorul de 1-0 obținut la Mioveni. Unicul gol al întâlnirii i-a aparținut lui Mircea Axente, marcat după o mare gafă a defensivei argeșenilor.

Prima repriză a consemnat mai multe ocazii ale gazdelor. Măzărache și Anghelina nu au reușit să-l învingă pe Murariu, deși inițiativa în meci a fost clar a gazdelor. Prima ocazie a poliștilor a fost în minutul 17, când Axente a reluat periculos cu capul pe lângă poartă. Murariu a intervenit și la un șut în forță a lui Anghelina, pentru ca apoi, Călin Popescu a avut un șut care deviat, a trecut puțin pe lângă buturi. Gazdele au mai ratat o ocazie bună prin Șerban până la deschiderea de scor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 36, o centrare a lui zabun a fost respinsă ca o veritabilă pasă la adversar la Axente, în careu, iar atacantul a profita și a marcat. Peste patru minute, gazdele au și solicitat un penalti, fără să-l impresioneze pe arbitru. Repriza a doua a fost mult mai tacticizată, cu poliștii concentrați pe defensivă, pentru 3 puncte până la urmă mari și care, ironia sorții, o ajută puțin și pe marea rivală UTA.

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Rob. Ghiţă, Celea, Ct. Alexe, Burnea (cpt.) – Anghelina, M. Şerban (I. Rădescu 81′) – Măzărache  (R. Costin 63′), Coşereanu (M. Ișfan 81′), Hergheligiu – Val. Balint

ASU Poli: Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Vidrăsan, Ignea, Bg. Vasile (I. Coadă 82′) – C. Popescu (F. Trip 58′), Mir. Axente, Zabun (A. Ungureanu 78′)

ASU Poli va termina sezonul cu un meci acasă cu Pandurii Târgu Jiu.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.