Joma - JSport.roJSport.ro

asu.poli.bekescsabaASU Poli Timișoara a pierdut cu 3-1 al doilea meci din cantonamentul din Ungaria, jucat tot cu Bekescsaba II. Golul timișorenilor a fost marcat de Vucea, dintr-un penalti acordat în repriza a doua.

A doua echipa a celor de la Elore Bekescsaba a trimis trei jucători de la prima echipă, recent retrogradată în liga a doua maghiară, la meciul-test. În minutul 34, Daniel Toth a marcat primul gol din pasa cu călcâiul a lui Szalai. Blănaru a trimis un balon cu capul pe lângă poartă, după o centrare venită de la Teuț, dar tot maghiarii au marcat pentru 2-0 în ultimul minut al primei reprize, când Szalai a înscris după ce Blănaru a pierdut o minge.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Portarul grec Markos Gakos a parat un șut al lui Toth din minutul 57 , iar în minutul 60, Bădăuță a scos un penalti pentru alb-violeți. Vucea a transformat pentru 2-1. Gakos a mai apărat o centrare a lui Birtalan, dar Urbin a marcat în minutul 86, în timp ce timișorenii nu au putut marca din acțiune. Tânărul mijlocaș orădean Andrei Haș a fost testat la acest joc de ASU Poli, dar nu s-a remarcat cu mari realizări.

Elore Bekescsaba II: Ribanskzi – Koszo, Pilan, Granitz, Juhasz, Szelpal, Bagi, Kalman, Medyes, Szalai, D. Toth.  Au mai intrat din minutul 60 Gyurjan – Benyei, Feher, Kelemen, Fabio, Spitzmuller, Takacs, Ihrig, Birtalan, Nagy, Urbin,

ASU Poli Timișoara: A. Constantinescu – Stefanovici, Telescu, Gălan, P. Niță, D. Constantinescu, Stancu, Teuț, Blănaru, Băban, Bădăuță. Au mai intrat Gakos – Birău, Marin, Todorov, Taub, Bilia, Vucea, Țugui, A. Haș.

Sâmbătă, de la ora 12 ora României, ASU Poli va juca cu prima echipă a celor de la Bekescsaba.

foto: druckeria.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.