Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a arătat din nou că nu are deloc un start grozav de campionat, după ce a pierdut cu 1-0 și pe terenul Rapidului. Dincolo de gol, marcat de fapt, de Scutaru în propria poartă, îngrijorător pentru alb-violeți e că tot meciul au avut o singură ocazie. Iar consecința vine firesc: echipa a căzut pe locul 17.

Nici Rapidul nu a jucat fantastic, mai ales că și giuleștenii au destule probleme în acest debut de campionat. după ce Labeau a dat emoții apărării bănățene, Roskopf a trimis pe lângă poarta lui Murariu. Finalul de repriză a adus o serie de ratări în lanț ale arădeanului Hlistei, care în ziua meciului și-a serbat chiar ziua de naștere. Mai întâi, a fost un voleu trimis peste buturi,  apoi a avut două reluări cu capul, tot peste transversală, și a mai contabilizat și o bară. Nici în repriza a doua, cât s-a jucat 11 contra 11, Poli nu a mișcat în front.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă, Mallo a înscris pentru gazde, dar din poziție de ofsaid. Hlistei și-a încercat norocul și din lovitură liberă, dar nu a nimerit nici de data aceasta spațiul porții. În minutul 74, Rareș Lazăr a avut o intrare violentă la Călin Jurj, lovit în mandibulă atât cu piciorul, cât și cu brațul. Rapidistul a fost eliminat, iar Jurj a fost dus la ambulanță cu guler cervical, după ce și-a pierdut și cunoștința.  Golul a venit în minutul 83, la o fază creată de Dulca, când după bâjbâielile lui Mera și Murariu, Scutaru a comis-o și a băgat mingea în propria poartă.

Timișoara a avut singura ocazie în minutul 90, când a avut un om în plus în teren. Din centrarea lui Ignea, Pițigoi a reluat cu capul din 10 metri, iar mingea s-a dus puțin pe lângă buturi. La final, Murariu a mai respins un șut al lui Mario Dulca.

Rapid: Al. Tătaru – I. Voicu, Bg. Manole, Mallo, Oanea – Djuric (Al. Dulca 62′), R. Lazăr, Pănoiu – Labeau (Jorza 86′), Roskopf (Dodoi 52′), Hlistei

ASU Poli: Murariu – C. Jurj (Piţigoi 79′), Mera, Scutaru, Cherecheş – Coadă, Bg. Vasile – F. Trip (C. Popescu 46′), Ignea, Schieb (Alin Manea 64′) – Axente

Runda viitoare, ASU va primi vizita celor de la Concordia Chiajna.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.