Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a terminat la scorul de 0-0 meciul amical cu AFC Hărman, formație de Liga a III-a aflată la primul meci de verificare. Pentru bănățeni a fost al doilea meci-test din cantonamentul de la Săcele și al cincilea în total, după patru victorii cu echipe de ligile a V-a și a IV-a din Timiș și Brașov.

În prima repriză, timișorenii au jucat în sistemul 4-1-4-1, cu Gakos – Turda, Mera, Bilia, Taub – Lazea – Neamțu, Giuricici, Ignea, Ghinescu – Staicu. Singura ocazie mai bună a fost un șut al lui Ghinescu pe lângă poartă. După trei zile cu două antrenamente pe zi și un amical, timișorenii nu s-au descurcat deloc grozav. În repriza a doua, la Andone a jucat în 4-3-3, cu Filip – Motreanu, Coadă, Bilia, Bîte – Țugui, Stancu, Ignea – Plămadă, Bădăuță, Ghinescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

AFC Hărman a folosit tot două echipe diferite: Mutu-David-Forika-Poverlovici-Voicu-Plumb-Șerban-Roșu-Tutu-Rachisan-Jurgen. În repriza a doua au intrat: Niga-Rotaru-Forika-Mândru-Pavel-Magopet-Mitrica-Prejmerean-Mugut-Stânga-Turdean. De menționat că SSU Poli are trei jucători noi în cantonament, dar se așteaptă ca aceștia să semneze. De asemenea, la Săcele e și un antrenor cu portarii.

Miercuri după-amiază, ASU Poli va juca cu altă echipă ce s-a bătut până în ultima etapă la promovaredin Seria I, FC Csikszereda Miercurea Ciuc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.