Joma - JSport.roJSport.ro

asu.poliASU Poli a terminat la scorul de 1-1meciul cu FC Brașov, după un joc cu ratări și ezitări mari ale elevilor lui Sorin Brîndescu. Sburlea a deschisscorul în minutul 56, cu capul, iar timișorenii au egalat în minutul 62, după penaltiul tras de Blănaru.

Meciul a început destul de slab, cu ocazii doar ale oaspeților, însă fără mare pericol. Sburlea, Goge, Săftescu și Cordoș nu au reușit să fe periculoși, iar în minutul 19, timișorenii au avut o ocazie notabilă, după ce Blănaru a tras cu capul pe poartă,în urma centrării lui Motreanu. Portarul Florin Iacob a reținut însă. Săftescu putea să își dea autogol în minutul 26, la o respingere aiurea, dar portarul stegarilor a fost pe fază. De remarcat lipsa de curaj și bâjbâielile din atacul timișorean, unde alb-violeții au avut ezitări nepermise. Brașovul a avut o ocazie bună în minutul 43, când Iulian Popa a bătut pe poartă o lovitură liberă, dar Alin Constantinescu a respins, iar la pauză s-a intrat cu 0-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza a doua a început destul de anost. În minutul 56, golul Brașovului a venit după minute fără ocazii. Sburlea a înscris cu capul, din centrarea lui Stan. Birău a fost faultat în careu de Cordoș, iar Blănaru a egalat scorul în minutu 62, din penaltiul acordat. Scorul l-a făcut pe Cornel Țălnar să îl tirmită în luptă pe atacantul Istrati, care a tras bine, puțin peste poartă, imediat după ce a intrat. Replica a venit prin Bădăuță, care a tras în plasa laterală. Ezitările timișorenilor au continuat, mai ales după Vucea airosit o ocazie de zile mari, după ce i-a fost frică să tragă la poartă. Pe final, Birău a tras aiurea în plasa laterală, spredisperare suporterilor timișoreni, iar meciul s-a terminat egal.

ASU Poli: A. Constantinescu, Motreanu, Todorov, Telescu, Taub, D. Constantinescu, Birău, Vucea (min 72 Bilia), Țugui (min 45 Dănăricu), Ghinescu (min 65 Bădăuță), Blănaru

FC Brașov: Iacob, Săftescu, Șerban, Cordoș (min 66 Istrati), Stan, Manole, Iacob, Popa, Goge (min 82 Horia Popa), Grigorie (min 76 Poverlovici), Sburlea

foto: Constatin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.